28.3.15

Kırışıkla Mücadele

Genç görünmek her kadının arzusudur. Yaş ilerledikçe alınan- verilen kilolar, dış etkenler cildi epey yıpratıyor

32 yaşındayım son 4 yıldır kırışık ile savaşıyorum.  Göz çevremde mimiksel kırışıkları görmezden gelirsek doğru yoldayım. Kullandığım kremler işe yarıyor.
yaşlanma karşıtı, ışıltı veren, yves rocher
Kırışıklığa karşı savaş açan  Yves Rocher'in yeni mucizesi Sérum Végétal hakkında bilgi vermek istiyorum. Kremler diğer Yves Rocher ürünler de olduğu gibi tamamen bitkisel, %100 doğal. Doğal özümseme teknolojisi kullanılarak elde edilen krem cilt rahatlıkla kabul ediyor. Bu metod Yves Rocher' in patentli buluşu. Serum vegetal bu salgıyı -bilimsel verilere göre- %93 artış sağladığı gözlemlenmiş. 
Serum Vegetal  serinin ürünlerine bakacak olursak;
* Kırışık karşıtı Işıltı veren Gündüz Kremi-Yeşil Pirinç Özü ise hücrelerin dengeli oksijen alımını sağlayarak daha çok enerji üretmesine yardımcı olur.**Böylelikle cilde kaybettiği canlılığını ve ışıltısını geri kazandırır.
*Kırışık karşıtı Işıltı veren Gece Kremi-Yeşil Pirinç Özü ise hücrelerin dengeli oksijen alımını sağlayarak daha çok enerji üretmesine yardımcı olur. ** Böylelikle cilde kaybettiği canlılığını ve ışıltısını geri kazandırır.

*Kırışık karşıtı Işıltı veren Canlandırıcı Roll On Göz Kremi- Göz çevresine ferahlık vererek kaz ayağı çizgilerini, mor halkaları ve göz torbalarını onarıyor. 

10.3.15

Zaman Değişir, Ama Büyük Gözlerin Modası Asla Değişmez!

Geçmişten günümüze, zaman içinde moda ve güzellik kavramları çok değişti, her dönemin favori giyim, makyaj ve saç tarzları oldu fakat büyük gözlerin güzelliği zamandan hiç etkilenmedi, güzellik değerini her zaman korudu...


Oriflame, gözleri %30 oranında açan ve böylece daha büyük görünmelerini sağlayan yeni ürünü The One Eyes Wide Open maskara ile 1950’lerden günümüze, hatta geleceğe uzanan keyifli bir oyun uygulamasıyla sizleri büyük gözlerin odak nokta olduğu bir güzellik yolcuğuna çıkarıyor. Zamanda yapacağınız bu yolcukta ise en büyük sürpriz markanın yeni yüzü Ezgi Mola’nın size eşlik etmesi. 


İlk adımda Ezgi Mola’nın farklı tarzlardaki fotoğraflarını doğru dönemler ile eşleştirmeniz gerekiyor. Ardından yolculuk etmek istediğiniz yılı seçiyorsunuz. Devamı sürpriz! Zamanda yolculuk etmekten keyif alacağınıza eminim. Üstelik bu yolculuğa çıkanlar Ezgi Mola ile tanışma şansına sahip oluyor. Birbirinden güzel Oriflame ürünlerinden oluşan hediye paketleri ve maskara da cabası!
Bu keyifli uygulamaya Oriflame Türkiye’nin Facebook sayfasından ulaşabilirsiniz: https://zamansizgozler.com/
Bir boomads advertorial içeriğidir.

2.3.15

DÜNYACA ÜNLÜ KOZMETİK MARKASI REVLON; WATSONS İLE ŞİMDİ TÜRKİYE’DE!

Güzellik denince ilk akla gelen, Amerika’nın efsane markalarından Revlon; Watsons mağazalarında sevenleriyle buluşuyor.

1932 yılından beri kaliteden ödün vermeyen ürünleri ve eşsiz renklere sahip koleksiyonlarıyla, kadınların güzelliğine güzellik katan dünyaca ünlü kozmetik markası Revlon; dudak, yüz, göz ve tırnak ürün gruplarında pek çok çeşitle şimdi ve sadece Watsons Mağazalarında!



Dünyanın en büyük uluslararası güzellik ve kişisel bakım perakendecisi A.S. Watson Group’un bir üyesi olan Watsons Türkiye, yeni ürünleri ve mağazaları ile ülke çapında büyümesini her geçen gün artırarak müşterilerine daha iyi hizmet için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.


Watsons’ta her zaman daha fazlası var.