30.11.15

Holiday Inn Ankara Çukurambar 1 Yaşında




Holiday Inn Ankara Çukurambar 2014 yılı Kasım ayında misafirlerine kapılarını açtı. Başkent’in hızla gelişen iş ve yaşam merkezi Çukurambar bölgesinde, bakanlıklara, hükümet binalarına ve uluslararası şirketlerin genel merkezlerine yakınlığı ile özellikle iş amaçlı seyahat eden misafirler için muhteşem bir konuma sahip.





InterContinental Hotels Group’a bağlı olarak kurum kültürü ve marka anlayışını koruyarak rekabet koşulları içerisinde en iyi hizmeti verebilmek çabası içinde. Ankara’nın ilk Holiday Inn markalı 5 yıldızlı oteli. Türkiye'nin ise ilk ve tek open lobby konseptine sahip olan IHG oteli olması ile farklılık yaratıyor.




Maç yayınlarının, oyun alanlarının, çalışma ve okuma bölümlerinin yer aldığı Open Lobby atmosferine Starbucksmarkasını da ekleyerek hizmet kalitesini günden güne artırıyor. Misafirlerine Starbucks marka kahve seçeneği sunması ile Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyor.



Kendi işlettiği Mizuno Fitness & SPA Club’da sauna, buhar banyosu, jakuzi, masaj, fitness ve kapalı yüzme havuzu gibi tüm imkanları misafirlerine sunabiliyor. İçerisinde yer alan Mizuno Shop hem konaklayan hem de konaklamayan misafirlerinin spor malzeme alış verişi yapabilme imkanı sağlıyor.
Ev rahatlığı sunan ve herkesin kullanımına açık olan bu konsept, konaklamanın yanı sıra hoşça vakit geçirebilmek için yaşamak isteyeceğiniz tüm ayrıntıları bir araya getiriyor.






Bünyesinde bulunan Engiz Restaurant ise yerel ve uluslararası tatlardan örnekleriyle öğle ve akşam yemeklerinin vazgeçilmez adresi olurken, leziz pazar kahvaltılarında buluşmak isteyenlere de ev sahipliği yapıyor.




Düğün davetleri, özel organizasyonlar, toplantı ve kongreler için önemli bir konumda bulunuyor. Farklı ebatlarda sunmuş olduğu salon alternatifleri ile misafirlerin ihtiyacı doğrultusunda ulaşılabilir lüksü sunuyor.




Birbirinden farklı 7 adet salon seçeneğine sahip olması ile şirket toplantılarının ve kongrelerin de vazgeçilmez adresi. Yüksek teknoloji ses ve görüntü sistemleri ile donatılmış salonlarda, iş toplantıları kusursuz bir şekilde gerçekleştiriliyor.
Dünyanın en büyük otel zincirleri arasında yer alan Holiday Inn Ankara Çukurambar; konforlu odaları,profesyonel ekibi, sıra dışı konsepti ve şık ambiyansıyla her yeni günde, ilk günkü heyecan ve coşkusuyla hizmet vermeye devam ediyor. 25 Aralık’ta ise yılbaşı özel gala gecesi düzenliyor, Ziynet Sali’nin eşsiz performansı ile konuklarına keyifli dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor.

http://www.hicukurambar.com

23.11.15

www.modasaat.com ile İndirimli Saat Günlerini Kaçırmayın.




Seiko saatler, yaşam stilinize uyan, kendi zevklerini yansıtan birçok saat modeline sahiptir. Saat seçiminizde zarif bir tercih yapmak istediğiniz zaman, ürünlerin aynı zamanda fonksiyonel olmasını da tercih edeceksiniz. Bu ürünlerin uygun saat modelleri içinde birçok materyali tasarımlarında kullanmaları ölçüsünde, modellerinin serilerini daha etkili bir şeklide ortaya koymuşlardır. Seiko saat modellerinde gerçekleştirilen tüm üretimlerin en etkili ölçütleri ise tüm ürünleri içinde titanyum, karbon ve seramik gibi önemli değerde olan maddeleri kullanıyor olmasıdır. Bunun yanı sıra ürün camlarının çizilmeme özelliğine karşılık safir veya kristal cam kullanılması da ürünün kalitesini arttıran bir değer oluşturmaktadır. Gelişen teknolojiye daimi olarak ayak uyduran markanı, model saatleri oldukça uzun yıllardır müşterileri ile buluşmuştur.

Seiko saat modelleri, mümkün olduğunca fonksiyonel olma özelliği taşımaktadır. Bu nedenle ürünlerinin dış model tasarımlarından çok içerik özellikleri oldukça kaliteli bir şekilde kendini göstermektedir. Bununla birlikte ürünlere dair dilediğiniz konsept ve model seçeneklerine www.modasaat.com/noktasından rahat bir şekilde ulaşmanız mümkün olacaktır. Çocuklarınızın mezuniyet kutlamasında özel bir hediye olarak seiko saat modellerini tercih edebilirsiniz. Bu saatlerin onların kendini değerli hissettirecek bir yönlerinin bulunması da oldukça değerli bir hediye olmasını sağlayacaktır. İnsanlara kendini mutlu hissettirme yönü bulunan bu saat modellerinin fiyat aralıkları ise kişinin bütçesine göre değişecektir. Saatlerin kendinize uygun olanları 350 ile başlayarak 10000 arasında değişecektir. Ancak markanın en pahalı saatleri ise 100000 lira civarında olmaktadır.

Seiko saat modelleri, uyun bir fiyat aralığına sahip olması konusunda kendi adının tanımını daimi olarak yapma projesi de etkili olmaktadır. Bu yönü ile markanın tüm saatlerinde bulacağınız teknolojik özelliklere göre fiyatları da değişkenlik gösterecektir. Bunların yanı sıra dünyaya adını sadece saat markası olarak duyurmayan markanın en temel üretimi olan değerli taşlar, optik cam üretimi ve yazıcı gibi alanlarının da bulunması, markanın oldukça büyük olduğunu gösterecektir. Saat modelleri oldukça geniş bir ağa sahip olan marka, birçok spor kulübü ile anlaşarak markasının adını duyurmuş ve bu markalara sponsor olarak kendini göstermiştir.

18.11.15

NIVEA Deodarant Double Effect Mor Düşler Roll-on


Nivea'nın double effect roll-on yıllardır beğenerek kullandığım bir ürün. En az 10 küsür yıldır satışta. Aynı marka veya farklı markalara ait yeni çıkan her ürünü alıp kullansam da geri dönüp double effect roll on almışımdır. Vazgeçemiyorum anlayacağınız. Yaz -kış kullanıyorum.Alkol içermiyor. İçeriğinde doğal avakado özleri bulunuyor, soft bir kokuya sahip. Diğer markalarda benzer kokuya daha rastlamadım. Daha ağır kokuyorlar ya da tamamen benim fikrim.  Terlemeyi engellemiyor onu söyleyeyim ama koku problemi yaşamıyorsunuz. Uygun fiyatlı bir ürün. Her gün kullanmama rağmen epey uzun süre sizlerle. 
Ortalama satış fiyatı 8-10 TL.

Mutlaka favori bir roll-on markanız vardır. Yorumlarınızı bekliyorum.

16.11.15

Şarj edilebilir diş fırçalarına dair doğru bilinen yanlışlar

Manuel diş fırçası şarj edilebilir diş fırçası kadar iyi temizler!
Yanlış.  İlk kullanımdan itibaren şarj edilebilir diş fırçaları manuel fırçalara oranla  2 kat daha fazla plak temizler. Bu özellik dişlerinizin yalnızca dış görünümü için değil, sağlığı için de oldukça önemli. Plak, dişin dış kısmını kaplayan bakteri tabakasıdır. Bakteriler yediğimiz yiyeceklerdeki şekerle beslendikleri için, zamanla asit oluştururlar. Bu nedenle bakterilerin diş yüzeyine yerleşmesi, diş ve diş eti hastalıklarının en önemli sebeplerinden biridir.
Oral-B’nin elektronik fırçalarının tamamında fırça başlıkları yuvarlak olarak tasarlanmıştır. Bu yenilikçi tasarım sayesinde her dönüşte farklı bir açıyla dişin tüm yüzeyinin temizlenmesine olanak sağlar. Küçük boyutuyla her bir dişin yüzeyine ve diş aralarına rahatlıkla ulaşabilir.
Şarj edilebilir fırçalar yalnızca ağız ve diş sağlığı konusunda problem yaşayan kişilere tavsiye edilmektedir!
Yanlış. Oral-B’nin yaptığı bir anket çalışmasında, katılımcıların %39’unun ancak dişleriyle ilgili herhangi bir problem yaşadıktan sonra şarj edilebilir diş fırçası kullanmaya başlayacaklarını belirttikleri görüldü.
Ağız sağlığında tedaviden çok koruma yöntemi izlenmesi tavsiye edilmektedir. Çünkü dışarıdan yapılan herhangi bir müdahale, ne kadar iyi olursa olsun kendi dişinizin sağladığı rahatlığı ve fonksiyonelliği sağlamaz. Dişleri korumanın en önemli yolu, ağız ve diş problemlerinin bir numaralı sorumlusu olan plak tabakasını ortadan kaldırmaktır. Şarj edilebilir diş fırçaları, plak temizliği konusunda manuel diş fırçalarından %100’e kadar daha fazla etkilidir. Plak, yapışkan bir madde olduğu için diş fırçanızdan da ayrılması zordur. Bu nedenle diş hekimleri ortalama 3 ayda bir diş fırçanızı yenilemeniz gerektiğini söylüyor.
Şarj edilebilir diş fırçası da kullanıyor olsanız, 3 ayda bir fırça başlığı  değişimini gerçekleştirmek durumundasınız. Oral-B, elektronik diş fırçanızı kolayca yenilemeniz için değiştirilebilir başlıklarla size sunuyor.
Nasıl bir diş fırçası kullanıyor olursanız olun, diş fırçalama süreniz aynı olduğu için aynı etkiyi yakalayabilirsiniz!
Yanlış.  Diş hekimleri, dişlerinizi günde en az iki kez, 2 dakika fırçalamanızı öneriyor. Ancak yapılan araştırmalar ve klinik deneyler, dişlerinizi 2 dakika şarj edilebilir diş fırçalarıyla fırçalamanızın çok daha etkili sonuçlar almanızı sağladığını gösteriyor.
Şarj edilebilir diş fırçaları diş yüzeyine zarar verir!
Yanlış.  Yukarıda bahettiğimiz anketin bir başka ilginç sonucu da, anket katılımcılarının %5’inin şarj edilebilir diş fırçasının diş yüzeyine zarar verdiğini düşünmesi. Oral-B’nin şarj edilebilir diş fırçaları, basınç göstergesi sayesinde diş fırçasını dişinize çok fazla bastırdığınızda çalışmasını durduruyor.
Tüm şarj edilebilir fırçalar aynı özelliktedir!
Yanlış.  Herkesin diş yapısı birbirinden farklı. Bu nedenle Oral-B kullanıcılarına birbirinden çok farklı özelliklere sahip farklı şar edilebilir diş fırçaları sunuyor. Hassas dişetleri için, farklı büyüklükteki diş aralıkları için ya da sararmış dişleri beyazlatmak için birbirinden farklı bir çok diş fırçası modeli bulunuyor.
Detaylı bilgi almak için videoyu izleyebilirsiniz. Ürün alternatiflerini görmek için tıklayınız.
KAYNAK: www.uplifers.com

Bir boomads advertorial içeriğidir.

11.11.15

SEBİ İXİR LEKE KREMİ, LEKELERİ GİDERİYOR!

Sebi İxir Leke Kremi

En can sıkıcı cilt problemlerinden biri de lekelerdir. Leke kremi seçiminde doğru tercihi yapmak ciltteki lekelerden kurtulmak için son derece önemlidir. Sebiİxir Leke Kremi leke giderme işlevini başarıyla yerine getirmektedir; Sebiİxir Leke Kremi; lekeleri içerdiği dünya patentli “Hücre Yenileyici Bileşen” ile gidermektedir.


CİLTTEKİ TÜM LEKELERE ELVEDA
Daha fazla bilgi almak için: 0232 404 00 45

Sebiİxir Leke Kremi; güneş lekelerini, yaşlılık lekelerini, doğum lekelerini ve çilleri gidermede etkilidir. Ürün bu etkilerin yanı sıra; bıyık, koltuk altı, genital bölge lekelerini, kararmalarını da gidermektedir. Krem çok işlevli olduğu için birçok cilt sorununu giderecektir. Bu da hem ekonomi hem de kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

Cilt bakımına dair en önemli unsurlardan biri de sorunları cildi yormadan ve yıpratmadan gidermektedir. Hiç kimse bir sorunundan kurtulurken başka bir sorunla uğraşmak istemez. Sebiİxir Leke Kremi bu unsur düşünülerek tasarlanmıştır. Krem problemleri giderirken cildi beslemekte ve güçlendirmektedir.

Ürünün önemli bir özelliği de güneşten 50 faktör koruma sağlamasıdır. Birçok cilt problemi, leke güneşin zararlı ışınlarından kaynaklanmaktadır.  Sebiİxir Leke Kremi içerdiği dünya patentli “Hücre Yenileyici Bileşen” ile lekeleri giderirken 50 faktör güneş koruması ile de yeni güneş lekelerinin oluşumunu önlemektedir. Güneş koruyucu fonksiyon sadece lekeler için değil genel anlamada da cildi korumaktadır. Güneşten koruma ile ilgili düşülen en büyük hatalardan biri de bu unsurun sadece yazın gerekli olduğu düşünmektedir. Oysa cildi güneşten korunmak yaz-kış aksatılmaması gereken bir alışkanlıktır.

ZENGİN İÇERİK


Tüm ürünlerde olduğu gibi başarı için en önemli faktörlerden biri de içeriktir. Sebiİxir Leke Kremi’nin içeriği oldukça zengindir buna ek olarak en kaliteli ham maddelerle hazırlanmıştır. Bu faktörler ürünün başarısında büyük etkiye sahiptir.

Sebiİxir Leke Kremi’nin içeriğindeki unsurlara kısaca göz atalım;

Allantoin: Cildi nemlendirir. Hücre yenileyicidir. Lekelerin doğal ve sağlıklı şekilde giderir.

E Vitamini: Cildi canlandırır ve besler. Serbest radikallere karşı, ve UV ışınlarına karşı koruyucu etkisi vardır. Hücrelerin yenilenmesine de katkı da bulunur.

Panthenol (Pro-Vitamin B5): Cildi etkin şekilde nemlendirir, su kaybını önler. Cildin elastikiyetini ve yumuşaklığını koruyan panthenol hücre yenileyici etki ile lekelerin giderilmesine yardım eder.

Aloevera: Doğal tahriş önleyicidir. Cildi rahatları ve nemlendirir.

Sebi Yağ*: Cildi nemlendirir, besler ve hücre yeniler. Cildi canlandırır ve cildin daha sağlıklı olmasına yardım eder.

Sebi Su*: Hücre yenileyici bileşendir. Uluslararası patentli TÜBİTAK teşvikli su bazıdır.

*Sebi Su ve Sebi Yağ uluslararası patentlidir.

LEKELERİ GİDEREN KREM ZARARLI MADDELER İÇERMİYOR

Sebi İxir Leke Kremi tüm Sebi Simyacı ürünleri gibi; Hidrokinon, salisilik asit, BHT, AHA asitleri ve asit türevleri içermiyor. Bununla birlikte kortizon, paraben, alkol ve vazelin de içermiyor. Bu nedenle 4 mevsim hassas ciltlerde dahi güvenle kullanılabiliyor. Sebiİxir Leke Kremi Ege bölgesi üniversite hastanelerinde doktorlar tarafından reçete edilmektedir.

SEBİ SİMYACI HAKKINDA


Sebi Simyacı'yı incelemek için;

Sebi İxir Leke Kremi, Sebi Simyacı’nın birbirinden başarılı ve sağlıklı ürünlerinden sadece biri. Leke gidermeye odaklı Sebiİxir Leke Kremi’nin yanı sıra; akneleri, sivilceleri gideren Sebiİxir Akne Kremi, sedef egzama, dermatit rosesa, yara ve yanıklarda etkili Sebiİxir Kızarıklık ve Tahriş Kremi gibi ürünlere de sahiptir. SebiSimyacı’nın çok etkili anti-aging ürünleri de mevcuttur. Sebi Ala ve Sebi Simyacı tek üründe tüm bakım anlayışı ile hem ciltteki kırışıklıkları, sarkmaları ve çizgileri gidermekte hem de lekeleri silmektedir. SebiSimyacı’nın dünya patentli “Hücre Yenileyici Bileşen” içeren ürünü Sebi Su doğal temizleme suyu, tonik ve ferahlatıcı sprey olarak kullanıldığı gibi tüm ürünlerin etkisini arttırıcı rol üstlenmektedir. 
Tüm sorularınız için; 0232 404 00 45

Oriflame Optimals Cilt Bakım Ürünleri

Ezgi Mola'nın marka yüzü olarak lanse ettiği Oriflame Optimals ürünleri çok kullanışlı bir makyaj çantası içinde tarafıma ulaşmıştı. Pek işlevsel olan bu makyaj çantası yaz boyu hep yanımda taşımıştım.

Yazın son günlerine doğru ürünleri kullanmaya başladım. Sizlerle deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. 

Ürünler sırayla, yüz temizleme jeli, gündüz kremi, göz çevresi kremi, gece kremi ve dengeleyici tonik. İsveç yaban mersini özleri ile geliştirilen seri, 3 farklı cilt tipi için geliştirilmiş. Yağlı ciltler için yeşil seri. Kuru ve hassas ciltler içim pembe seri. Normal ve karma ciltler için mavi renkli seri.
Temizle- Optimals Foaming Gel:  


İlk günden düzenli olarak kullanıyorum. Cildim herhangi bir sivilce veya kızarıklık belirtisi göstermedi. Sabah akşam kullanıyorum. Oldukça iyi temizliyor. Durulanması gayet güzel. Cildimi biraz kurutuyor ardından nemlendirici kullanıyorum. Kokusu güzel. Ambalajı itibariyle epey uzun kullanacağıma benziyor.

Optimals Dengeleyici Tonik :

Gözenekleri sıkılaştırmak karma cildimi dengelemek adına tonik kullanmayı seviyorum. Kargonun acizliğine uğrayıp birazı dökülmüş olsa da kullanabileceğim kadar ürün kalmış.Cildimi yakmıyor. 
Nemlendirme: Optimals Oxygen Boost Gündüz ve Gece Kremi



Temizleme işleminin ardından gündüz kremini kullanıyorum.Mevsimsel değişikliğe uğrasa da genel olarak cilt tipim karma. Acık mavi kapaklı olan gündüz kremi, koyu mavi kapaklı olan ise gece kremi.

Ürün içeriğinde oksijen bileşenleri olduğundan cilde aydınlık ve sağlıklı bir görünüm katıyor.
Yaşadığım en büyük sıkıntı çene bölgemde sivilce sorunu. 
Kremi kullandığım süre boyunca yaşamadım.


Düzenli olarak gece kremini kullanmaya ne zaman başlarım bilmiyorum.Her gece kremi sürüp uyuyabilen arkadaşlarımı ayakta alkışlıyorum. Gündüz kremi çabuk biten yedekleyenlerdenim ben. Bir gece  kremi alıyorsam iki gündüz kremi alıyorum.
Gece kremimizi kullanmayı ihmal etmeyelim olur mu?
Cildimiz en çok o saatlerde ihtiyacı oluyor.
Optimals Oxygen Boost Göz Seeing is Believing   Göz Kremi

Göz kremi kullanmayı ihmal etmiyorum. Ürünü hem sabah hem akşam aksatmadan kullandım.Nemlendirmesi serinin düğer ürünlerine göre daha başarılı. D-circle kompleks sayesinde göz altı şişliklerini, koyu halkaların görünümü epey azaltmasında epey etkisi varmış.


Oriflame Optimals serini kullananların yorumlarını bekliyorum. Oriflame ürünlerini incelemek ve sipariş vermek için burayı tıklayabilir siniz