25.4.14

Eda Taşpınar ile buluşma 26 Nisan’da Watsons’ta


26 Nisan Cumartesi günü Cevahir AVM Watsons mağazasına uğrayanlar, Eda Taşpınar ile tanışıp bronzluğun altın kurallarını kendisinden dinleme ve Eda Taşpınar’ın bronzlaştırıcı ürünlerini deneme fırsatı yakalayacak!





Yaz yaklaşırken doğru ve kalıcı bronzlaşmanın püf noktalarını öğrenmek, cildinize en uygun bronzlaştırıcı seçimini nasıl yapacağınızı görmek ve Eda Taşpınar’ın cildinizi bronzlaştırırken korumaya yardımcı olan yepyeni bronzlaştırıcı ürünleri ile tanışmak için 26 Nisan Cumartesi Watsons Cevahir mağazasına uğrayın.

Ayrıca Eda Taşpınar’ın Watsons mağazalarında satışa sunulacak, selüliti doğal yollarla yenmenize yardımcı olacak “Doğal At Kılı Fırçası”nı keşfedin.


Vücudunuzu plajlara hazırlamanın ipuçları 26 Nisan Cumartesi saat 13.00’den itibaren Eda Taşpınar’la Watsons’ta!

24.4.14

Saç düzleştirici ile göz alıcı dalgalar nasıl yapılır?


Saçlarınızı yıkayıp iyice kuruttuktan sonra saç köpüğü sürün ve saç düzleştiricisi ile saçlarınızı düzleştirin. Bir tutam saçınızı parmağınıza dolayın ve tutamı bırakmadan parmağınızı saçınızın arasından çekin.

Daha sonra tutama saç kurutma makinesi ile 2-3 saniye ısı verin. Isıttığınız tutamı bir toka ile tutturun. Tüm saçınıza aynı işlemi uygulayıp tutamları açtığınızda harika dalgalara kavuşacaksınız.

Dalgalı saç yapımının diğer bir yöntemi ise;

Saç şekillendirme işlemine saç köpüğünü temiz ve nemli saçlarınıza uçlardan yukarı doğru sürürek başlayın. Bu işlemi yaparken saçlarınız önünüze eğik şekilde olsun. Böylece saçlarınız daha hacimli ve elektriklenmeyen bir görünüme kavuşacak.

Saç köpüğünü saçınıza iyice yedirdikten sonra saç kurutma makinesi ile nemini alarak iri bir fırçayla kurutun. Saçlarınızı dilediğiniz kalınlıkta tutamlara bölerek biri içe doğru biri dışarı doğru olacak şekilde bigudiyle sarın.

Bigudiyle sardığınız saç tutamlarınıza kurutma makinesi ile sıcak hava vererek kalıcılığını arttırabilirsiniz.15-20 dakika bekledikten sonra bigudilerinizi yavaşça açın ve parmaklarınızla saçlarınıza şekil verin. Son olarak spreyle saçlarınızı sabitleyin.

22.4.14

Çilek Odası'nın 23 Nisan Yarışması.


 

Çilek’ten
23 Nisan Sürprizi




Birbirinden renkli ve özgün tasarımlarıyla çocukların düşlerini süsleyen Çilek, 23 Nisan Çocuk Bayramı’na özel sürprizler sunuyor. Çilek’in facebook sayfasında paylaşılan resmin altına en beğenilen yorumu yapan 5 çocuk, Çilek Kido Oyun Masası ve Sandalye takımının sahibi olacak.

Çocukların oda arkadaşı Çilek’in sunduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel bu sürprizli etkinliğe katılmak isteyen çocuklar facebook.com/cilekodasi adresinden Çilek’in paylaşacağı resmi takip edebilir, yorum yapabilir ve arkadaşlarını da siteye davet ederek beğeni toplayabilirler.

Haydi çocuklar facebook.com/cilekodasi’na…




21.4.14

Modanisa'da alacağın her ürün 15 TL indirimli!


Anneler Günü’ne çok az kaldı! Şimdiden anneme güzel bir sürpriz yapayım diyorsan, Modanisa'dan alacağın her ürün 15 TL indirimli! 



ANNE15 kodunu kullan, hemen alışverişe başla! 


İşte size bazı ufak tüyolar;



Harika çanta modelleri var hem de 19,90 dan başlayan fiyatlarla..
incelemek için lütfen  tıklayın ve çantalara bir göz atın..

Harfli Şal - Petrol - Vizyon

Eğer bir şal almak istiyorsanız tam yerindesiniz.
9,90 Tl den başlayan fiyatlarla harika şallar var
 buraya tıklayarak dilediğiniz modele ulaşabilirsiniz.


Haydi mutlu alışverişler!

Kampanya Detayları:
·         Anında 15 TL İndirim; tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.
·         Tüm ürünlerde geçerlidir.
·         Kupon Kodu: ANNE15

18.4.14

Çantamdan Ayırmadığım Yeni Bir Şey Var!

Gülüşünüzün imzası dişleriniz derler. Gerçekten de öyle bence. Piyasada bembeyaz dişlere sahip olabilmek için pek çok ürün var, ancak ne yazık ki istediğim sonucu verebilen bir tanesiyle hala tanışamamıştım. Ta ki yakın bir arkadaşım bana Signal White Now Gold’u tavsiye edene kadar. Önceden raflarda olan White Now ürününe oranla White Now Gold’da anında beyazlatma etkisini 3 katına çıkartmışlar.
O ışıl ışıl, bembeyaz dişlere gerçekten de tek fırçalamada bile sahip olabildiğimi gördüğüm anda tamam dedim işte aradığım ürün buymuş. Özellikle “diş macunu” da demiyorum “ürün” diyorum çünkü klasik bir diş macunu banyoda aynanızın önünde durur, ancak Signal White Now Gold benim aynamın önünde duran değil, gün boyu çantamda taşıdığım bir kozmetik ürün gibi resmen. Nasıl ki gün içinde makyajımı tazeliyorum ve yenilenmiş gibi hissediyorum, Signal White Now Gold’la da ne zaman mücevher gibi parlayan dişlere sahip olmak istersem, çantamdan çıkartıp dişlerimi fırçalıyorum.
Ayrıca çok keyifli bir web sitesi var White Now Gold’un. www.pariltilihayatim.com Facebook’unuzla bağlanıyorsunuz ve bir anda kendinizi magazinlerin, paparazzilerin dünyasında buluyorsunuz. Ünlü magazin muhabiri Seyhan Erdağ, size ait milyon dolarlık bir villayı dolaşıyor. Fotoğraflarınız da evin duvarlarını süslüyor. Bu da yetmezmiş gibi www.pariltilihayatim.com ‘a girip formu dolduranlar arasından yapılacak çekilişle 75 adet içi Yves Rocher güzellik ürünü dolu Furla'nın efsanevi Candy Bag çantası hediye ediliyor. Daha ne olsun, Furla çantanıza atın Signal White Now Gold’u ve anında bembeyaz dişlere sahip olun!
Bir boomads advertorial içeriğidir.

Evliliğe Diva Pırlanta’yla İlk Adım


 
Birbirine sevgiyle bağlı iki insan için yeni bir hayata birlikte başlamanın ilk törensi adımıdır düğünler.. Beyaz bir duvak içerisinden gülümseyen gelinlerimiz, sevdikleri ile bu anı paylaşırken, kullandıkları mücevheri de yanlarında geleceğe taşıyarak bu günü ölümsüzleştirirler .Biz “Diva Pırlanta” imzası taşıyan sertifikalı ürünlerimizle sizlerin bu mutlu anlarında yanınızda olmak istiyoruz... Sadece bir tıkla divapirlanta.com'dan beğendiğiniz mücevhere ulaşabilir, sevinebilir ya da sevdiğinizi sevindirebilirsiniz.

Kadınların vazgeçilmez tutkusu Tektaş Yüzük Diva Pırlanta'dan...

Işıldamak İçin Sadece 3 dakika Yeterli Olabilir!


Havaların ısınmasıyla ışıltılı ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak daha fazla önem kazanır.

Fem Tüy Dökücü Kremler birbirinden eşsiz bitkisel içeriği sayesinde istenmeyen tüylere pratik ve hızlı bir çözüm sunar.
Hassas, normal ve kuru ciltlerin ihtiyaçlarına göre farklı bitkisel özlerle zenginleştirilmiş Fem Tüy dökücü Krem, cildi besleyip yumuşaklığını korumasına yardımcı olur. Formülündeki A, B, D ve E vitamin deposu olan Avokado yağı ve doğal özler sayesinde cildi yoğun bir şekilde nemlendirir. Böylece daha uzun süre yumuşak ve pürüzsüz bir cilde kavuşursunuz.
Uygulama sonrası kullanılan Jojoba yağı ve Aloe Vera ile zenginleştirilmiş özel formüllü pH Dengeleyici Cilt Bakım Losyonu ssayesinde cildiniz doğal nemini korurken, uygulama sonrası hissettirdiği rahatlama ile size bir ilki yaşatabilir.
Etkisi uzun süre devam eden Fem Tüy Dökücü Krem sayesinde istenmeyen tüylerden acısız kurtulmanın keyfini sürebilirsiniz.
Tavsiye edilen raf fiyatı: 9,75 TL

17.4.14

Golden Rose Holiday No:51 ile Pastel No: 100 oje Uyumu..:)



Kurtulduk soğuk, karanlık günlerden..
Mis gibi baharı yaşarken bu iki ojenin uyumunu sizlerle paylaşmak istedim.
Birkaç yıldır  favori renkler arasında olan mint yeşili, bu yıl da favori renkler arasında..




Pastel No: 100 geçen yıl yaz sonu aldığım severek kullandığım ojelerim arasındadır.İçeriğinde sim yok. Tek kat ya da iki kat sürerek kullanıyorum. Sıkılmasam bir kaç kullanırım tırnaklarımda kalır ama ben hemen ertesi gün çıkarıyorum. 

Golden Rose Holiday No:51 Işıl ışıl bir oje arıyorsanız doğru yerdesiniz. Tek sorunu tırnaklardan çıkarmak. o işi de folyo yöntemi ile yaparsanız sorun kalmıyor demektir. Dokulu ojeleri seviyorsanız fiyatıda uygun. Bu seriye ait bir kaç renk ojem var ama favorim bu. 

İnstagram hesabımda paylaştığımda epey ilgi görmüştü. Blogda da detaylı yazmak istedim.
Sevgilerimle.


16.4.14

Avon Solutions Balanced + Matte Serisi


Merhabalar..
Avonun konseptli kargolarına her blogger gibi bende bayılıyorum.
Bu ay kargocu abi banada o güzel konseptli kutulardan getirdi..
Bayıldım.

Avon hakkında bir kaç cümle yazayım.. Şu an ki gençliği saymazsak benim jenerasyon 90' ların çocukları, geç başladık makyaj yapmaya. Geç diyorum belki erkenden başlayan yaşıtlarım vardır genelleme yapmayayım. Lise okurken anneciğin bana getirdiği color trend ruj ve asansörlü bir göz kalemi.. Evet evet ilk makyaj ürünlerim Avon oldu. Her mahallenin Avon satan bir teyzesi vardır. Anneciğim de güzel bir sürprizle beni Avon ile tanıştırdı. Her ay merakla yeni kataloğu bekleyip inceleyip, birkaç sipariş veren düzenli Avon kullanıcısıyım. Parfümlerini severek kullanıyorum. Bu aralar Amor parfümü kullanıyorum.

8.4.14

FreshLine Armada Blogger Etkinliği


Bu güzeller güzeli bloggerlar beni uzun zamandır planladıkları Freshline Armada gezisine davet ettiler.

Fresh Line bir yunan köken li bir firma ve ürünlerinde sağlığınız için tehdit oluşturan o kimyasal ürünler yok. 
-Güvenle alışveriş yapabileceğiniz sınırlı firmalardan biri-

AKNICARE İFTİHARLA SUNAR




Sivilcede yan etkisiz etkin tedavi..
AKNICARE.

4.4.14

Beauty Technology Kafeinli Göz Çevresi Roll-On Deneyimlerim

Merhabalar,
Nisan ile silkelenip yeniden buradayım.
İnstagram yada facebook hesabımda anlık paylaşımlarla kullandığım ürünleri birkaç cümle ile sizlere gösteriyorum. Sizde kullanıp farkını anlayacağınız ürünleri de elimden geldiği, zaman buldukça yazıyorum.
Günün neredeyse 12 saati bilgisayarda geçen biri olarak yorgun göz çevremi rahatlatacak ürün arayışında iken Beauty Technology  LiLa Kutudan almıştım. 



Hakkında biraz bilgi verecek olursam
Estetik masaj tekniklerinden esinlenerek tasarlanan roll-on, metal ucu ve kafein içeriği sayesinde göz altındaki kan dolaşımını hızlandırarak daha fazla oksijen gitmesini sağlar. Yorgunluk izlerini, göz altı torbalarını ve şişlikleri maksimum düzeyde indirir vaadleri veriyor.
Rahatlatıcı etkisine, izlerin yok denecek seviyede azalmasına sahidim.
Şunu da ayrıca belirtmek isterim. Göz çevremde şiddetli torbalanma yada şişlik yok, epeyce yorgunluk belirtisi var. 



İçeriğinde paraben olmaması ve hayvanlar üzerinde test edilmemesi diğer bir tercih sebebim oldu.
Ayrıca içeriğinde antioksidan özellikli E ve B vitamini retinol ve besleyici bitkisel özler göz altlarınıza ışıltı kazandırır.

Kullanımı ise ; Hafif dairesel hareketlerle temizlenmiş göz çevresine uygulanır.

Ürünün satış fiyatı ortalama 19-25 TL arası değişiyor.
Siz göz çevresi bakımınız da ne kullanıyorsunuz..