24.11.11

Burt's Bees Türkiye

Ürünlerini kullanmadım denemek elbette isterim ama içeriği gereği cilde iyi geleceğinden eminim.
Şu an için Boyner mağazalarından temin edebilirsiniz ürünleri umarım yakında bütün mağazalarda buluruz..

Firma Hakkında ..

Burt’s Bees hikayesi 27 yıl önce alçakgönüllü bir “Bal Arısı” ile başladı. Amerika’nın Maine eyaletinde arıcı Burt Shavitz yolda otostop çeken ressam Roxanne Quimby’i aracına aldı. Bu tanışma sonrası, Burt’un bal arılarıyla olan hikayesi Roxanne’de büyük bir merak uyandırdı ve birlikte başlattıkları hızla büyüyen mum üretimi işi zamanla bütün dünyada lider olan bir doğal kişisel bakım markasına dö...nüştü. Arıların ve doğanın gücü, güzelliği ve iyiliğine olan tutkulu inançları ile güzellik konusunda yeni bir yaklaşıma öncülük ettiler. Burt ve Roxanne, arıların üstün gücünden yararlanarak doğal içeriklerden güzellik ürünleri yapmaya başladılar.
İlk dudak bakım kreminden kraliçe arıya özel bir gıda olan arı sütü içeren ödüllü cilt bakım ürünlerine kadar, Burt’s Bees hem oldukça etkili sonuçlar veren hem de cildinize ve doğaya saygılı doğal içeriklerden oluşan eksiksiz yüz ve cilt bakım ürünleri serisi sunuyor. Burt’s Bees’in asıl amacı size ve dünyaya yararlı olmak…

Eğer siz de güzellik ve cilt bakımı rutininizde doğanın ve arıların üstün gücünden yararlanmak istiyorsanız, Burt’s Bees’i deneyin.Doğal ışıltınızı ortaya çıkarın!




Besleyici özlü Arı Sütü İçeren ve Cilde Aydınlık Veren Cilt Bakım Serisi ile tanışın. Yüz ve vücut için özel olarak geliştirilmiş bu ürünler cildi temizlemeyi, nemlendirmeyi ve aydınlatmayı destekliyor. Tüm ürün formülleri, cilde doğal bir ışıltı ve güzellik kazandırmak için doğanın en besleyici özlerinden olan arı sütü içeriyor.
İletişim için.
http://www.burtbees.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar buraya..