22.5.13

Ev Temizliğinde Geleceğin Teknolojisi; VİLEDA VİROBİ





EV TEMİZLİĞİNDE GELECEĞİN TEKNOLOJİSİ; VİLEDA’DAN VİROBİ ŞARJLI ROBOT PASPAS… 

Hayatın koşturmacası içinde kendimize ayırabileceğimiz zaman günde birkaç saatten fazla değil. Dolayısıyla mutluluğun, rahatlığın ve keyfin eşlik ettiği dakikalar hatta saniyeler çok değerli. Size ev temizliğinde rahat nefes aldıracak, zamandan tasarrufta çağ atlatacak devrim ise yine mekanik temizleme ürünlerinin lideri Vileda’dan geldi. Ev temizliğinde gerçek yeniliğin adı ise ViRobi… Önceleri yalnızca bilimkurgu filmlerinde gördüğünüz teknoloji, ViRobi Şarjlı Robot Paspas ile şimdi evimizde; üstelik bizim hizmetimizde. Hanımlar yer temizliğini ona bırakıyor, ViRobi evi temizliyor, hanımlar keyfine bakıyor. 
ViRobi evi temizliyor, size hayatın tadını çıkartmak kalıyor…
Ev temizliği artık ondan soruluyor. Vileda’nın ViRobi Şarjlı Robot Paspas’ı, tek bir tuşla evinizde mükemmel temizlik sağlıyor. Yapmanız gereken tek şey ViRobi’yi temizlemek istediğiniz odanın zeminine koymak ve çalıştırma düğmesine basmak. İşte bu kadar kolay! ViRobi, rastgele hareketleri sayesinde zeminde temizlenmemiş yer bırakmıyor. Odadaki toz, saç ve tüyleri mıknatıs gibi topluyor, zemini kirlerden arındırıyor. Parke, marley ve seramik gibi sert yüzeylerde sorunsuz kullanılabiliyor. Kablosuz olduğu için mobilya altlarında ve aralarında rahatlıkla dolaşabiliyor. Küçük ve yuvarlak formunun yanı sıra özel esnek taban tasarımı ile de köşelere, duvar diplerine kolayca ulaşabiliyor. Siz sinemada, tiyatroda ya da dışarıda arkadaşlarınızla hayatın keyfini çıkarırken o evde sessizce işini yapıyor. ViRobi çalışırken maksimum 65 desibel ses çıkartıyor yani evinizin sessizliğini bozmuyor.
ViRobi temizlikte engel tanımıyor…
ViRobi, dönebilen tekerlekleri sayesinde kolayca hareket ediyor. Bir nesneye çarptığında ise otomatik olarak yön değiştiriyor. Kendi etrafında dönerek hareket ettiği için de daha fazla alana ulaşıyor ve çok daha etkili temizlik sağlıyor. ViRobi, yedek bezin kolay tutunmasını sağlayan özel Velcro malzemesiyle olduğu kadar, odanın her köşesine kolayca ulaşması ve deforme olmayan yapısı ile de fark yaratıyor.
Farklı oda büyüklüklerine özel temizlik programı…
ViRobi’nin 30 dakikalık ve 120 dakikalık 2 farklı temizlik programı bulunuyor. Siz hangi programı seçerseniz ViRobi o süre boyunca istediğiniz yeri temizliyor. 30m2’lik bir odayı kısa programla yani 30 dakikada temizleyebiliyor. Süre dolunca da kendiliğinden duruyor. Vileda ViRobi Şarjlı Robot Paspas, enerjisi bittiğinde yeniden şarj edilerek tekrar çalışmaya hazır hale geliyor. ViRobi; içinde şarj aleti, kullanım kılavuzu, 3 adet kullan-at yedek bez, yumuşak taban ve 2 adet pil bulunan kutusunda satışa sunuluyor.  
Ürün Fiyatı : 99 TL.







Basın Bültenidir.

2 yorum:

  1. süper bişeymiş bu,
    hem şarjlı hem pilli sanırım
    peki bezleri yıkanıp tekrardan takılıyor mu acaba?
    ne güzel bir haber, teşekkürler!!!

    YanıtlaSil
  2. çok güzel böyle bir şeye ihtiyacım var fakat geniş alanlar için sanırım

    YanıtlaSil

Yorumlar buraya..