12.6.13

Favicon Nasıl yapılır Öğreniyoruz





***Favicon mı o nedir? Gülsen diyenleri duydum sanırım.(bilen arkadaşlara sözüm yok bende yeni öğrendim an itibariyle blog bilgilerime artı bir bilgi daha eklendi..

Hemen bloglarımızın olduğu adres çubuğunun soluna bakıyoruz orada bulunan  işte bu simge varya  işte tam oraya istediğiniz bir resim koymak ister misiniz..
İşte elimden geldiğince anlatacağim

Öncelikle hangi resimi ekleyeceksiniz onu Jpg,png,gif yada bmp formatında bir resim kaydediyorsunuz.




Daha Sonra http://www.sitesimgesi.com/   tıklayıp. Dosya seç diyerek masa üzerine eklediğiniz resimi seçerek faviconu  oluşturuyorsunuz. Karşınıza çıkan faviconu masa üzerine kaydediyoruz.

Daha Sonra blogger kumanda panelini açıyoruz. Yerleşim>Sık Kullanılan Simge > Düzenle

masa üzerine kayıt ettiğimiz faviconu ekleyip kaydediyoruz.










Tüm işlemleri kayıt edip çıkıyoruz. Bugün yaptım simge hala değişmedi merakla yeni halini bekliyorum. Sıkıldıkça değiştirebilirsiniz. Artık öğrendiniz nasıl yapılacağını
Çok Öpüyorum
Gülsen

http://shemellon.blogspot.com/2013/05/blog-yardm-blogumuza-simge-favicon.html sayfasında gördüm bende eksik anlattıysam ordan da bakabilirsiniz.

4 yorum:

  1. Bir kaç gün sürebiliyor:) Güncellemesi. Olmazsa tekrar yükleyin:)

    YanıtlaSil
  2. guzel bir uygulama siradisi olmak isteyen blogerlere gore :)

    YanıtlaSil
  3. Uygulama yı doğru yaptıysanız gözükmesi için CTRL + F5 basarsanız tarayıcı geçmişini temizler ve icon gözükür ayrıca icon oluşturma sitesi olarak online fav ico converter de ideal bir site

    YanıtlaSil

Yorumlar buraya..