7.10.14

Bitkisel Akne Ürünleri , www.themagicsplash.com 'da

                           
Yetişkinliğe atılan ilk adım olan ergenlik, hepimizin hayatında oldukça zor bir geçiş dönemidir. Psikolojik ve sosyal değişimin yanısıra , fiziksel ve hormonal olarak da pek çok değişime tanık olduğumuz bu dönemde, sıklıkla cilt sorunlarıyla da karşılaşılır. Yoğun ders programları, spor faaliyetleri, trafik ve hava kirliliği gibi etkenler ciltte kalın yağ ve kir tabakasının oluşumuna sebebiyet verir. Özellikle yüzde oluşan sivilceler, sosyal çevreye oldukça önem veren ergenin, dönemsel hassasiyetiyle çakışınca daha da sıkıntılı bir süreç yaşatır. Peki ne zaman, ne periyotta, hangi ürünlere güvenerek cilt temizliği yapacağız?Sevgili ebeveynler; ergenlerimizi bu durumdan kurtarmak için tamamen bitkisel ürünlerden oluşan Türkiye’de ve Dünya’da eski ve köklü bir çok firmanın da GMP ve ISO 9001 standartlarında “Private Label” olarak üretimini yaptığı, 20 yıllık deneyimi de arkamıza alarak, Magic Splash “Doğal Canlandırıcı Yüz Yıkama Jeli” ve Magic Splash “Anti Akne Jeli’’ ni sizlere güvenle sunuyoruz. “Magic Splash” markamızla her zaman yanınızdayız.Neşeli ergenler, mutlu erişkinler için…

Anti Akne Jel

_DSC1792

Magic Splash Anti Acne Gel, içermiş olduğu Çay Ağacı Yağı (Tea Tree Oil), Dexpanthanol, Vitamin E ve Bitkisel yağ kompleksleri ile akne oluşumunu önlemeye yardımcı olmakla birlikte özellikle akne oluşumuna yatkın ciltlerinde bakımında oldukça etkilidir. Yağlı ciltlerde dengeleyici özelliği nedeni ile yüz ve vücut bakımında tercih edilmelidir.
KULLANIM ŞEKLİ:
Yüzünüzü Magic Splash Doğal Canlandırıcı Yüz Yıkama Jeli’yle temizledikten sonra, ilgili bölgeler üzerine parmak uçlarıyla sabah-akşam uygulanır.
UYARILAR:
Haricen kullanılır.
30°C altındaki oda sıcaklığında saklayınız.
Uygulama sırasında göz çevresinden sakının.
_DSC1790

Yağlı, Karma ve Normal ciltler için özel olarak geliştirilmiş arındırıcı yüz temizleme jelidir. Ciltteki yağı ve kiri son derece yumuşak bir şekilde derinlemesine temizler ve arındırır. Etkin bir şekilde cildinizin temizliğini sağlarken, cilt sorunlarınızı da geçmişte bırakır. Size sivilceler ve siyah noktalarla mücadelenin ne denli kolay bir yol olduğunu, doğru temizliğin ve cilt bakımının düzenli ürün kullanımında fark edilir iyi sonuçlar getireceğini kanıtlar. Özel olarak geliştirilmiş bitkisel ekstraktlar ve vitaminler içeren formülü sayesinde; gün boyunca ciltte temizlik ve tazelik hissi bırakır. Ciltte her gün oluşan su ve sabunun ulaşamadığı kir ve yağları temizler. Ciltteki yağ birikimini kontrol eder. Cildin geri yağlanmasını destekleyerek kurumasını engeller ve yağlılık hissini ortadan kaldırır.

KULLANIM ŞEKLİ:
Günde 2 kez sabah ve akşam olmak üzere hafif ıslak yüze parmak uçlarıyla masaj yaparak uygulanır.
Özellikle “T” bölgesinde yoğunlaşarak daha sonra bol suyla durulayınız.
Uygulama sırasında göz çevresinden sakının.

1 yorum:

Yorumlar buraya..