16.12.14

Firma Önerisi I Moda Meyra







İnternetin evimize hatta cebimize girmesiyle online alışveriş iyice arttı. Online alışverişi daha cazip kılan bence en önemli etken ise koşulsuz iade. Mağazadan aldığımız ürünleri iade ederken yaşadığımız sorunlar, iade edemeyişimiz, nakit yerine hediye çeki vermeleri... Sıralamaya kalksam sorunları liste uzar gider. 
    Online alışveriş sektöründe hizmeti, kalitesi ve şık tasarımlarıyla hizmet vermekte olan Modameyra 'nın birbirinden güzel ürünlerini siz tesettürlü kadınlara sunuyor. Bir kadının ihtiyacı olan tüm ürünler sitede mevcut. Giyim, dış giyim, büyük beden, spor  giyim, aksesuar, başörtü, pardesü, kap ve sezon ürünleri.

       
                 

Tesettürlü olunca tek düze giyimin yanı sıra  spor ve rahat görünebilirsiniz. Yavruağzı ve mor renginin  kombinlediği tunik ve diğer modeller Dilek Etiz koleksiyonunda..




Ayrıca sitede Seyranlı Moda bindallı modelleri de bulunuyor. Osmanlı esintilerinin hakim olduğu bu güzel zümrüt yeşili berra bindallıyı beğendiğimi ve diğer modellere de göz atmanızı öneririm.



Modameyra, kapıda ödeme, koşulsuz iade ve Türkiye' nin her yerine ücretsiz kargo hizmeti vermektedir.  00,00-09,30 saatleri arasında 200 TL alışverişlerde 30 TL indirim -kampanya kodu: gecekuşu.  Gönül Kolat, Gamze Polat, Minel Aşk, Pınar Şems, Ulviye Portakal, Nilüfer Kamacıoğlu  tasarımcılar estetiğin ve zerafetin bir arada bulunduğu tasarımları ile www.modameyra.com  da  sizleri bekliyor.

2 yorum:

  1. Sevgili Gülsen DOĞAN, senin yorumların benim için değerli.Çok yakında düğünümüz var ve bindallı arayışındaydık.Hemen siteyi inceliyor ve gelinimize pastlıyorum.

    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  2. son fotoğraf bana muhteşem yüzyılı anımsattı

    YanıtlaSil

Yorumlar buraya..