19.5.15

4 Boyutlu Ultrason Cihazları


Gebelik bir kadının hayatında yaşanılan en güzel dönemlerden biri.Sürekli bir tedirginlik hali. Hamile olunca tüm hamile kadınlarla arkadaş olunuyor. Otobüste, parka, hastanede, alışveriş merkezlerinde..
 Kaç aylık..
Nasıl gidiyor..
Mide bulantıları var mı..
Hareketli mi?..

Uzayıp gider bu liste. Bir de çok bilmiş sürekli negatif enerji yayan teyzeler.Karnın sivri olursa erkek, yayvan olursa kız.. Ah onlar olmasa..
Gelişen teknolojiyle artık çok bilmiş teyzelere fırsat kalmıyor. Ultrason çıktıları,cd' ye aktarılan  videolar ile hamilelik süreci daha kolay geçiyor. 9 ay boyunca bebeğin gelişimi an be an takip ediliyor. Ultrason, renkli ultrason, doppler ultrason derken artık gelişen teknoloji le 4 boyutlu ultrason cihazları kullanılır oldu. 



Lifemed'in 4D boyutlu HD Live ultrason cihazları ile takip edilen bebekler de olası yaşanılacak sağlık problemleri minimuma indirgeniyor. Karanlık siyah-beyaz ekranlar yavaş yavaş tarih oluyor. 4 boyutlu ultrason cihazları ile bebeğin gülmesi, esnemesi, kaş çatması,parmak emmesi gibi hareketler an ben gözlemleniyor. Bebeğinin net olarak gören anne adayı rahatlıyor. Karnında taşıdığı gizemi çözüp, tüm sorularına cevap alan anne adayı rahat bir hamilelik yaşayıp, bebeğini kucağına alıyor.
4 boyutlu ultrasona ait aşağıda bulunan görsellerine baktığınızda farkı sizde anlayacaksınız.





4 yorum:

  1. Teknoloji nin bazı gelişmeleri harika oluyor bu dört boyutlu ultrasonlarda süpermiş ;)

    YanıtlaSil
  2. bizim bulunduğumuz ilde yok malesef elimizdekilerle idare ediyoruz :)

    YanıtlaSil
  3. 4 boyutlu ultrason benim gibi meraklı anneler için mucizevi birşey harika herşeyini görebiliyor daha karnındayken bebişine dair merak ettiğin çoğu şeyi görebiliyorsun süperrr...

    YanıtlaSil

Yorumlar buraya..