12.5.15

99 ile pişik için doğal çözüm



Bebeklerde oldukça sık görülen bir cilt problemi olan pişik, bebekleri olduğu kadar aileyi de huzursuz eden bir rahatsızlık. Ancak dert etmeye gerek yok. Pişiği önlemenin ve gidermenin birkaç pratik yolu bulunuyor. Bunlardan biri tabii ki pişik kremleri.

Bebeklerde bezin ıslak kalması, dışkı ve idrarın uzun süre ciltle temas etmesi, aşırı sıcaklık ve benzeri nedenlere bağlı olarak oluşan pişik, kırmızımsı lekeler, mantar üremesi kaynaklı beyazımsı sıvı veya su kabarcıkları şeklinde görülür. Birkaç basit uygulamayla pişiği önlemek mümkün. Bunlar arasında en etkili çözüm doğal pişik kremleri.

Doğadan ilham alan formülüyle bebekleriniz için sağlıklı ve doğal bebek bakım serisi sunan 99, sülfat, paraben ve kimyasal madde içermeyen, vitamin ve bitki özlü ürünleri ile bebeğinizin cildine doğal bir bakım sağlıyor. Bebeğinizin pişik tedavisi için doğal bir çözüm arıyorsanız 99 pişik önleyici krem tam size göre.

Çinko Oksit ve bitki özlü içeriğiyle bebeğinizin hassas cildini pişiğe ve her türlü kızarıklığa karşı koruyan 99 pişik kremi, ayı zamanda doğal balmumu ve shea yağı ile cildine ipeksi bir yumuşaklık katıyor. İçeriğindeki Hamamelis Virginiana ve Ekinezya özü hücrelerin yenilenmesini sağlayarak yaraların iyileşmesine yardımcı olurken, Antibakteriyel etkiye sahip Gotu Kola kızarıklığın ve tahrişin giderilmesine yardımcı olur.



Bebeğinizin her alt değişiminde 99 pişik önleyici krem kullanarak narin cildini tahrişe karşı koruyabilir, cildini besleyerek sağlıklı bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

5 yorum:

  1. Çocuklarda hazdan sonra en büyük problem galiba Allah tam pişdik kremleri var :)

    YanıtlaSil
  2. Kullanmayan yoktur sanırsam :)

    YanıtlaSil
  3. ben bu ürünü eczanede gördüm, bir anne tavsiye ediyordu yanındakine

    YanıtlaSil
  4. yıllar önce çok çektiğim bir konu pişik keşke ozaman biri önerseymiş bana:)

    YanıtlaSil

Yorumlar buraya..