25.5.15

Kale 360 ile hayalinizdeki banyoyu tasarlayın



Banyo mobilyalarınızın ve küvetinizin oldukça eskidiğini ve yenilenme zamanı geldiğini düşünüyorsanız, harekete geçme vakti gelmiş demektir. Nasıl yapsam, nereden başlasam diyenler için harika bir önerimiz var. Banyonuza ve zevkinize uygun seramik, duşa kabin, dolap ve klozet gibi banyo ürünlerini bulmak için mağaza mağaza gezmek gözünüzde büyüyorsa, dert etmeyin. Artık hayalinizdeki banyoya ulaşmanın hızlı ve pratik bir yolu var.  
Kale360.com ile yerinizden kalkmadan, kolay ve keyifli bir şekilde banyonuzu kendiniz tasarlamanız mümkün. Nasıl mı?  Kullanımı son derece basit bir tasarım programı sunan Kale360 ile internet üzerinden 3 adımda banyonuzun planını oluşturabiliyorsunuz. Öncelikle banyonuzun duvar ölçülerini girip duvarları döşeyeceğiniz karoları belirlemeniz gerek. Sonrasında dilediğiniz mobilyaları istediğiniz yere yerleştirerek arzu ettiğiniz banyoyu tasarlayabilirsiniz. Duvar ve yer karolarını seçerken Çanakkale Seramik ve Kalebodur’un binlerce çeşit seramik modelleri size oldukça yardımcı olacak. Seçtiğiniz ürün içinize sinmediği takdirde, ürünü değiştirme olanağınız da var.



Kale360’ın bu pratik banyo tasarım programı evinin dekorasyonuna düşkün kadınlara büyük kolaylık sağlıyor. Bu uygulama sayesinde oturduğunuz yerden banyonuzu tasarlamanın keyfine varırken, zamandan da tasarruf ediyorsunuz. Bunun için birkaç küçük adımı yerine getirmeniz yeterli. www.kale360.com adresine girip üye olduktan sonra banyo tasarım işlemine başlayabilirsiniz. İlk yapmanız gereken banyonuzun şeklini seçmek. Sonrasında döşemek istediğiniz duvarı belirleyip yer ve duvar seramiği, pencere, kapı, banyo mobilyası, klozet ve küvet gibi ürünleri planınıza ekliyorsunuz. Seçtiğiniz ürünün boyutunu belirleme şansınız da var. Dilediğiniz ürünleri yerleştirdikten sonra banyonuzun son halini panoromik ve 3D görüntü kalitesi ile gerçeğe yakın bir şekilde görebiliyorsunuz.  Üstelik birkaç farklı plan ile alternatifleri çoğaltabilirsiniz.  
Banyo dekorasyon markalarının mağazalarında hazır örnekler sınırlı olabiliyor. Ancak Kale360’da çeşitli alternatifleri görüp farklı banyo tasarımlarına imza atabiliyorsunuz.  Zengin foto galerisini inceleyip başkalarının yapmış olduğu banyo tasarımlarından da fikir edinebilirsiniz. Kale360’ın zengin ürün yelpazesinden seçeceğiniz harika ürünlerle şık ve kullanışlı banyo tasarım modelleri oluşturabileceksiniz.
Hayalinizdeki banyoyu kolayca tasarlayabildiğiniz Kale360’da planladığınız banyoyu tek tıkla hesaplatıp en yakın satış noktasıyla iletişime geçebilirsiniz. Kale’nin uzman ekipleri sayesinde tamamen size özel olan banyoya kısa zamanda kavuşabilirsiniz

17 yorum:

  1. Şimdi oturduğum kendi evim olsa dakika düşünmez hayalimdeki banyo'yu yaratırdım.Kısmet bundan sonraya inşallah :))

    YanıtlaSil
  2. ben de banyoyu yenilemek istiyorum

    YanıtlaSil
  3. Bizimde niyetimiz var bu uygulama çok iyi olmuş ;)

    YanıtlaSil
  4. süper bir program hemen üye olup banyomu tasarladım...

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler bilgilendirme için ♥

    YanıtlaSil
  6. Güzel bir uygulama bilgilendirme için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  7. Harika bir uygulama. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  8. biz hallettik bu hafta:))) bir iki minik iş kaldı küçük alanı olabildiğince değerlendirdik:))

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel bir uygulama,paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel bir uygulama. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  11. aahh ahhh yarama tuz bastı bu şimdi banyomu yenilemek istiyorum inş baharda kırıp dökmek gözümde büyüyor ama :(((

    YanıtlaSil
  12. süper bir uygulama keşke bir kaç yıl öncede olsaydı

    YanıtlaSil
  13. Zamansızlık sorunu yaşayan insanlar olarak bu türlü uygulamalar çok büyük kolaylık.Firmayı tebrik etmek gerek :)

    YanıtlaSil
  14. Teknoloji güzel şey. İki yıl önce yeniledik banyoyu keşke o zaman olsaydı. Yine de aklımda olsun, yakınlarıma tavsiye ederim. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  15. Bilgiler için teşekkürler takipteyim ben de beklerim http://kozmetikpsikolojisi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  16. Teknolojinin gözü kör olsun :P :D Harika bir bilgilendirme olmuş, teşekkürler :) Sevgiler <3
    http://duygugoker.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Yorumlar buraya..