30.7.15

İnternetten Kozmetik Siparişi Veriyor musunuz?





Ofline olarak alışveriş devrinin giderek azaldığı bir dünya da online alışveriş dünyasında sizde internetten kozmetik siparişi veriyor musunuz? Birçok şeyi tek tıkla sahip olabileceğimiz gibi birçok eşya, materyal satın alıyoruz. Ayakkabı, gömlek, t-shirt, sweet, elbise, kadın giyim, erkek giyim, aksesuar derken kozmetik ürünlerini de eczane veya büyük kozmetik dükkanları dışında online olarak satışa sunulmuş ve bu sahada da başarıyı elde etmiştir. Yeri geldiği zaman dükkânlar da ya da eczane de satışı yapılmayan bir kozmetik ürününü hemen satın alabiliyorsunuz.

Online kozmetik sipariş verdiğinizde özel ambalajlarla sizlere iletilen ürünleriniz de yine e ticaret sitelerinin alışveriş felsefesi ve donanımı yatmaktadır.  E ticaret alanında kendini ispatlamış güvenilir bir yerden satışı yapılan ürünleri satın almanız daha doğru bir davranış olacaktır. Hem bu sitelerden kozmetik online eczane ürünlerinde yer alan indirimleri takip edebiliyor hem de bütün ürünler hakkında detaylı bilgilere sahip olabiliyorsunuz. Lakin diğer taraftan gözünüzle görüp deneme şansınız olmadığı için de biraz tedirgin oluyorsunuz. İnternet üzerinde online olarak kozmetik ürünleri siparişini geçebileceğiniz birçok güvenilir site mevcuttur. Birçok ürünün lansmanları ya da ürünlerin stok durumlarını bu gibi online kozmetik alış veriş sitelerinden takip edebilirsiniz.

Tek yapmanız gerek şey hangi kozmetik ürünüz eksik onun tespitini yapmak. Birçok kategorilerin yer aldığı e ticaret sitelerinde tek tıkla karşında birçok ürün bütün detayları ile karşında duruyor. Tabi bu söylediğim ve anlattığım internetten kozmetik ürünü satın alma işinde karşılaşılan bir sorun var. O da ürünlerin gerçekten orijinal olup olmadığı ile ilgilidir. Bazı e ticaret sitelerinde online kozmetik satışı yapabilmek amacıyla fiyatları çok düşük gösterip gerçekten ürünün orijinaliymiş gibi de gösterip bu ürünlerden kar elde etmeyi hedefliyorlar ki bu durumlara itibar eden bazı kullanıcılar bu gibi insanların ekmeğine yağ sürüyorlar. Önemli olan burada üzüm yemek bağcıyı dövmek değil diye devam eden bu anlayışa çözüm bulmakta maalesef arz ve talep eden kişilerin arasında sıkışıp kalmaktadır. Bu anlamda daha bilinçli davranıp itibar edeceğiniz siteleri çok iyi belirlemek gerekiyor. İstediğiniz ruj, oje, rimel, far, parfüm ve daha neler neler var bu dünyanın içinde. İnternet üzerinden güvenilir bir şekilde kozmetik alışverişi yapmak için http://www.dermoeczanem.com 'a giriş yapabilirisiniz.

9 yorum:

  1. dermoeczanem güvenilir bi yer gerçekten ürün çeşidi de çok fazla

    YanıtlaSil
  2. bu site için güzel şeyler duymuştum, çok tercih etmiyorum internetten kozmetik almayı.

    YanıtlaSil
  3. kesinlikle bende katılıyorum ve hiç tereddüt etmeden sıklıkla sipariş veriyorum

    YanıtlaSil
  4. Benim de en güvendiğim sitelerden birisi :))

    YanıtlaSil
  5. sık ürün kullanan ve alışverişe vakti olmayanlar için iyi bir çözüm olabilir.

    YanıtlaSil
  6. İnternetten kozmetik siparis verme alışkanlığım yoktu.. Ama belki sayenizde olabilir..:) Teşekürler...

    YanıtlaSil
  7. Dermoeczanemden bende ürün almıştım teslimat süresi vs gayet memnun kalmıştım :)

    YanıtlaSil
  8. Merak ettiğim bir siteydi teşekkürler tavsiye için (:

    YanıtlaSil
  9. İhtiyacım olan ürünleri ben de bu siteden alıyorum, daha yenilerde buradan bir alışveriş yapmışlığım var ;))

    YanıtlaSil

Yorumlar buraya..