11.11.15

Oriflame Optimals Cilt Bakım Ürünleri

Ezgi Mola'nın marka yüzü olarak lanse ettiği Oriflame Optimals ürünleri çok kullanışlı bir makyaj çantası içinde tarafıma ulaşmıştı. Pek işlevsel olan bu makyaj çantası yaz boyu hep yanımda taşımıştım.

Yazın son günlerine doğru ürünleri kullanmaya başladım. Sizlerle deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. 

Ürünler sırayla, yüz temizleme jeli, gündüz kremi, göz çevresi kremi, gece kremi ve dengeleyici tonik. İsveç yaban mersini özleri ile geliştirilen seri, 3 farklı cilt tipi için geliştirilmiş. Yağlı ciltler için yeşil seri. Kuru ve hassas ciltler içim pembe seri. Normal ve karma ciltler için mavi renkli seri.
Temizle- Optimals Foaming Gel:  


İlk günden düzenli olarak kullanıyorum. Cildim herhangi bir sivilce veya kızarıklık belirtisi göstermedi. Sabah akşam kullanıyorum. Oldukça iyi temizliyor. Durulanması gayet güzel. Cildimi biraz kurutuyor ardından nemlendirici kullanıyorum. Kokusu güzel. Ambalajı itibariyle epey uzun kullanacağıma benziyor.

Optimals Dengeleyici Tonik :

Gözenekleri sıkılaştırmak karma cildimi dengelemek adına tonik kullanmayı seviyorum. Kargonun acizliğine uğrayıp birazı dökülmüş olsa da kullanabileceğim kadar ürün kalmış.Cildimi yakmıyor. 
Nemlendirme: Optimals Oxygen Boost Gündüz ve Gece Kremi



Temizleme işleminin ardından gündüz kremini kullanıyorum.Mevsimsel değişikliğe uğrasa da genel olarak cilt tipim karma. Acık mavi kapaklı olan gündüz kremi, koyu mavi kapaklı olan ise gece kremi.

Ürün içeriğinde oksijen bileşenleri olduğundan cilde aydınlık ve sağlıklı bir görünüm katıyor.
Yaşadığım en büyük sıkıntı çene bölgemde sivilce sorunu. 
Kremi kullandığım süre boyunca yaşamadım.


Düzenli olarak gece kremini kullanmaya ne zaman başlarım bilmiyorum.Her gece kremi sürüp uyuyabilen arkadaşlarımı ayakta alkışlıyorum. Gündüz kremi çabuk biten yedekleyenlerdenim ben. Bir gece  kremi alıyorsam iki gündüz kremi alıyorum.
Gece kremimizi kullanmayı ihmal etmeyelim olur mu?
Cildimiz en çok o saatlerde ihtiyacı oluyor.
Optimals Oxygen Boost Göz Seeing is Believing   Göz Kremi

Göz kremi kullanmayı ihmal etmiyorum. Ürünü hem sabah hem akşam aksatmadan kullandım.Nemlendirmesi serinin düğer ürünlerine göre daha başarılı. D-circle kompleks sayesinde göz altı şişliklerini, koyu halkaların görünümü epey azaltmasında epey etkisi varmış.


Oriflame Optimals serini kullananların yorumlarını bekliyorum. Oriflame ürünlerini incelemek ve sipariş vermek için burayı tıklayabilir siniz

9 yorum:

  1. Ürünlerin hepsi çok güzel görünüyor oriflame ürünlerini dememedim ama denemek lazım galiba :) çanta ayrıca süper güzel günlerde kullan kuzum

    YanıtlaSil
  2. güzel bir seriymiş, teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. ferah kokularını sevdim ben de

    YanıtlaSil
  4. Oriflame ürünlerini çok uzun zamandır kullanmadım. Bu seriyi ilk gördüm. Bir temsilci bulup ,satın alırsam denemek isterim.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. göz kremini o en alttaki elinde tuttuğunu severek kullanmıştım :D

    YanıtlaSil
  6. oriflime ürünlerini yıllar önce kullanmıştım. yakın zamanda denemedim ama güzel bir ürüne benziyor
    http://bahareli.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  7. şuan cildimdeki problemlerle uğraşıyorum denemek gerek.

    YanıtlaSil
  8. merhaba :) yıllardır oriflame temsilcisiyim ve gözüm bu optimals serisine her katalogda takılsa da bir türlü deneyemedim gitti :D bu mavi olanıyla ilgili fikir sahibi oldum sayenizde. blog keşif topluluğundan geliyorum, takibe aldım sizi, dilerseniz eğer bana da beklerim, sevgiler :)

    YanıtlaSil

Yorumlar buraya..