11.11.15

SEBİ İXİR LEKE KREMİ, LEKELERİ GİDERİYOR!

Sebi İxir Leke Kremi

En can sıkıcı cilt problemlerinden biri de lekelerdir. Leke kremi seçiminde doğru tercihi yapmak ciltteki lekelerden kurtulmak için son derece önemlidir. Sebiİxir Leke Kremi leke giderme işlevini başarıyla yerine getirmektedir; Sebiİxir Leke Kremi; lekeleri içerdiği dünya patentli “Hücre Yenileyici Bileşen” ile gidermektedir.


CİLTTEKİ TÜM LEKELERE ELVEDA
Daha fazla bilgi almak için: 0232 404 00 45

Sebiİxir Leke Kremi; güneş lekelerini, yaşlılık lekelerini, doğum lekelerini ve çilleri gidermede etkilidir. Ürün bu etkilerin yanı sıra; bıyık, koltuk altı, genital bölge lekelerini, kararmalarını da gidermektedir. Krem çok işlevli olduğu için birçok cilt sorununu giderecektir. Bu da hem ekonomi hem de kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

Cilt bakımına dair en önemli unsurlardan biri de sorunları cildi yormadan ve yıpratmadan gidermektedir. Hiç kimse bir sorunundan kurtulurken başka bir sorunla uğraşmak istemez. Sebiİxir Leke Kremi bu unsur düşünülerek tasarlanmıştır. Krem problemleri giderirken cildi beslemekte ve güçlendirmektedir.

Ürünün önemli bir özelliği de güneşten 50 faktör koruma sağlamasıdır. Birçok cilt problemi, leke güneşin zararlı ışınlarından kaynaklanmaktadır.  Sebiİxir Leke Kremi içerdiği dünya patentli “Hücre Yenileyici Bileşen” ile lekeleri giderirken 50 faktör güneş koruması ile de yeni güneş lekelerinin oluşumunu önlemektedir. Güneş koruyucu fonksiyon sadece lekeler için değil genel anlamada da cildi korumaktadır. Güneşten koruma ile ilgili düşülen en büyük hatalardan biri de bu unsurun sadece yazın gerekli olduğu düşünmektedir. Oysa cildi güneşten korunmak yaz-kış aksatılmaması gereken bir alışkanlıktır.

ZENGİN İÇERİK


Tüm ürünlerde olduğu gibi başarı için en önemli faktörlerden biri de içeriktir. Sebiİxir Leke Kremi’nin içeriği oldukça zengindir buna ek olarak en kaliteli ham maddelerle hazırlanmıştır. Bu faktörler ürünün başarısında büyük etkiye sahiptir.

Sebiİxir Leke Kremi’nin içeriğindeki unsurlara kısaca göz atalım;

Allantoin: Cildi nemlendirir. Hücre yenileyicidir. Lekelerin doğal ve sağlıklı şekilde giderir.

E Vitamini: Cildi canlandırır ve besler. Serbest radikallere karşı, ve UV ışınlarına karşı koruyucu etkisi vardır. Hücrelerin yenilenmesine de katkı da bulunur.

Panthenol (Pro-Vitamin B5): Cildi etkin şekilde nemlendirir, su kaybını önler. Cildin elastikiyetini ve yumuşaklığını koruyan panthenol hücre yenileyici etki ile lekelerin giderilmesine yardım eder.

Aloevera: Doğal tahriş önleyicidir. Cildi rahatları ve nemlendirir.

Sebi Yağ*: Cildi nemlendirir, besler ve hücre yeniler. Cildi canlandırır ve cildin daha sağlıklı olmasına yardım eder.

Sebi Su*: Hücre yenileyici bileşendir. Uluslararası patentli TÜBİTAK teşvikli su bazıdır.

*Sebi Su ve Sebi Yağ uluslararası patentlidir.

LEKELERİ GİDEREN KREM ZARARLI MADDELER İÇERMİYOR

Sebi İxir Leke Kremi tüm Sebi Simyacı ürünleri gibi; Hidrokinon, salisilik asit, BHT, AHA asitleri ve asit türevleri içermiyor. Bununla birlikte kortizon, paraben, alkol ve vazelin de içermiyor. Bu nedenle 4 mevsim hassas ciltlerde dahi güvenle kullanılabiliyor. Sebiİxir Leke Kremi Ege bölgesi üniversite hastanelerinde doktorlar tarafından reçete edilmektedir.

SEBİ SİMYACI HAKKINDA


Sebi Simyacı'yı incelemek için;

Sebi İxir Leke Kremi, Sebi Simyacı’nın birbirinden başarılı ve sağlıklı ürünlerinden sadece biri. Leke gidermeye odaklı Sebiİxir Leke Kremi’nin yanı sıra; akneleri, sivilceleri gideren Sebiİxir Akne Kremi, sedef egzama, dermatit rosesa, yara ve yanıklarda etkili Sebiİxir Kızarıklık ve Tahriş Kremi gibi ürünlere de sahiptir. SebiSimyacı’nın çok etkili anti-aging ürünleri de mevcuttur. Sebi Ala ve Sebi Simyacı tek üründe tüm bakım anlayışı ile hem ciltteki kırışıklıkları, sarkmaları ve çizgileri gidermekte hem de lekeleri silmektedir. SebiSimyacı’nın dünya patentli “Hücre Yenileyici Bileşen” içeren ürünü Sebi Su doğal temizleme suyu, tonik ve ferahlatıcı sprey olarak kullanıldığı gibi tüm ürünlerin etkisini arttırıcı rol üstlenmektedir. 
Tüm sorularınız için; 0232 404 00 45

24 yorum:

  1. Ayy lekelerle resmen başım dertte benim ya acaba yüzüme iyi gelir mi ?

    YanıtlaSil
  2. Bende de var hatta yapmadigim sey kalmadi ama sadece rengi aciliyor tamamen gitmiyor:(

    YanıtlaSil
  3. ilk defa duydum bu kadar etkiliyse bakmak lazım..

    YanıtlaSil
  4. Mmm evet lekeler herkesin büyük sorunu, güzel bir kremmiş...

    YanıtlaSil
  5. Merhaba,

    blogunuzu Deneyimli Anne'nin etkinliginden bulup takibe aldim ve bana da beklerim.

    Sevgilerimle <3

    www.gamzenindunyasi74.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  6. blogunuzu takipteyim benim blogumada beklerim. sevgiler..
    http://setenayileguzellik.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. Bu krem bugün elime ulaştı acaba günde bir keremı kullanmam gerekiyor

    YanıtlaSil
  9. Bu krem bugün elime ulaştı acaba günde bir keremı kullanmam gerekiyor

    YanıtlaSil
  10. Aptes aldıktan sonra güneşten koruması için tekrar mı sürmeliyim

    YanıtlaSil
  11. Guzel birsey eğerki anlattiklari gibi bir kremse bende siparis verdim kullanicam bakalim hayirlis

    YanıtlaSil
  12. Guzel birsey eğerki anlattiklari gibi bir kremse bende siparis verdim kullanicam bakalim hayirlis

    YanıtlaSil
  13. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  14. Bana bu kremi cilt doktari önerdi ama eczacı arkadaşım vermedim yaz günü oldugu şimdi alip kullancam bende inşallah iyi gelir

    YanıtlaSil
  15. Bana bu kremi cilt doktari önerdi ama eczacı arkadaşım vermedim yaz günü oldugu şimdi alip kullancam bende inşallah iyi gelir

    YanıtlaSil
  16. Bana bu kremi cilt doktari önerdi ama eczacı arkadaşım vermedim yaz günü oldugu şimdi alip kullancam bende inşallah iyi gelir

    YanıtlaSil

Yorumlar buraya..