11.1.16

Absolution la creme du teint-Organik bb krem


Yaşam dükkanı birbirinden güzel temiz içerikli ürünlerin satıldığı bir site. Yaşam dükkanının kargoladığı   Absolution markasına ait cilt tonunu düzenleyen bb kremi epeydir kullanıyorum sıra sizlerle paylaşmaya geldi. 
Pek ağır makyaj yapmayı sevmem yapamam da o ayrı konu ama günlük makyajım da hafif  bb kremler kullanmayı seviyorum. Akşam için plan yaptıysak o günlerde fondöten kullanıyorum. 


Absolution la creme du teint bb krem benim gibi buğday tenliler için ideal bb krem. Ürünü beyaz ve esmer tenli iki ofis arkadaşım denedi. En iyi sonucu kendi cilt tonumda aldığımı söyleyebilirim. Epey yoğun bir yapısı var. 5-10 dakika içerisinde vücut ısınızla birlikte cilde oturuyor. İçeri hakkında bilgi verecek olursam; hayvanlar üzerinde test yapmıyor ecosert sertifakalı, paraben, peg, fitalat sentetik renklendirici ve parfüm içermiyor. %99 oranında doğal içeriğe sahip ve %48,50 organik içerik ile hem cilt bakımı hem makyajı bir arada sunuyor.Çevreye saygılı hem de geri dönüştürülebilir ambalajlarda bb krem.



Tamanu yağı ile cilt yağı ve yara izleri ile savaşıp cildi güneşe karşı koruyor, yeşil çay ile cildin doğal savunma mekanizmasına yardımcı olup temiz vir cilt düzeyi sağlıyor. En hassas cilt tipleri bile rahatlıkla kullanabilir.. Nemlilik hissiki aloe vera sayesinde  bb kremi temizledikten sonra bile devam ediyor.  Bb Kremi hem yazın hemde kışın kullandım. Yaz sonu desem daha doğru olur. O kadar hafif ki ciltte var ile yok arasında doğal bie görüntü isteyenler için güzel bir alternatif. Çok sorunlu sivilceli  ciltler için ekstra bir kapatıcı kullanmaları gerebilir. 

Bb kremi süngerle kullanmayı tercih ediyorum. Gizli bir pompası var. az miktarda kullanmak yeterli oluyor. Yoğun görünmesine rağmen çok çabuk dağılıyor. 



Işıl ışıl sağlıklı bir görünüm elde ediyorsunuz. Mat bitişli bir ürün. Kalıcılığı gün ise gün boyu. Cildimde renk eşitsizliği pek yok beklentilerimin tamamını karşıladığını söyleyebilirim.  Fiyatı 144 tl. Ürünü ve siteyi  incelemek için buraya bir tık alayım.  

8 yorum:

  1. bende fondoten değil bb krem kullananlardanım hemen inceliyorum ;)

    YanıtlaSil
  2. mat bitişi ve cilde verdiği sağlıklı duruşu beğendim =) zaten bb ler leke ya da benzeri izlere çok etki etmiyorlar.. =(

    YanıtlaSil
  3. Çok sağlıklı bir görünüş sağlamış bu ara istediğim gibi bulanıyordum inceleyeceğim :)

    YanıtlaSil
  4. bu aralar en favori olan krem bb kremler sanırım henüz almadım ama bunu alıp denemeliyim :)

    YanıtlaSil
  5. biraz pahallı bir ürün gibi :(

    YanıtlaSil
  6. Bu üründen bende çok memnun kaldım.Hemen bakıyorum siteye :)

    YanıtlaSil
  7. şuan garnier kullanıyorum ama memnun değilim deneyeceğim teşekkürler.

    YanıtlaSil

Yorumlar buraya..