5.10.16

Kusursuz Bir Uykuya Ne Dersiniz?


Uyku ile ilgili bildiklerimizin çoğu kulaktan dolma, genel geçer bilgilerdir. Mesela kaç saat uyumamız gerektiği konusunda bir soru sorulsa, 8 veya 9 saat deriz. Oysa sağlıklı bir ortamda yattığımızda, bu saatten daha azı da günlük uyku ihtiyacımızı karşılayabilmektedir. Kaç saat uyursak uyuyalım, vücudumuz için uygun olan yatakta yatmadığımız sürece uykumuzu alamadan güne başlarız. Kusursuz uykuyu arayanlar, biraz da yattıkları yatağın kalitesini bir kez daha sorgulamalılar.
              İş ve sosyal yaşamda verimliliği arttırmak için atılacak olan ilk adım, kaliteli bir yatak almaktır. Tabii gerekli ortamı yaratmak için sadece yatağın kaliteli olması da yetmiyor. Uyuduğunuz ortamın sıcaklığı, yatış pozisyonunuz ve uyku düzeniniz buna etki edecektir. Kendinize yeni bir yatak almadan önce detaylı bir araştırma yapmanız gerekiyor. Çünkü piyasada yarış içinde olan markalar, ucuz fiyatlarla büyük beklentiler karşıladıklarını iddia ediyorlar.
                Yatsan, yatak üretiminde çığır açan teknoloji kullanımıyla öne çıkan bir marka. Sadece yatak değil, baza ve başlıklar, yorganlar, yastıklar ve diğer yatak odası mobilyalarıyla olabildiğince şık ve dayanıklı ürünler üretiyor. Kullandığı malzemelerin çoğu doğal olduğu için, sağlığınız için olası tehditlerden mümkün olduğunca uzak kalıyorsunuz. Uyku gereksinimi için aklınıza ne geliyorsa, Yatsan.com adresinde bulabilirsiniz.
    Siteye göz atıldığında, ürünlerin çeşitliliği ve kişiye özel siparişlerin verilebildiği dikkat çekiyor. Yatsan, aynı zamanda King Koil, Serta, Tempur, Sealy ve Stearns & Foster gibi global büyüklükteki markaların lisanslı temsilcisi olduğu için bu markaların ürünlerini de satın alma şansınız var. Yatak odasının pratik kullanımı için şık tasarımların olduğu yataklara baktığımızda yaylı, visco, lateks gibi yatak türlerinin öne çıktığını görüyoruz. Bu ürünlerin pek çok özelliğe sahip farklı model seçenekleri var. Omurgayı destekleyen ortopedik yataklar, alerji rahatsızlığı olanlar için tasarlanan anti-alerjik özellikli modellere kadar ihtiyacınız olan her modeli Yatsan’da bulabilirsiniz.

                Estetik ve fonksiyonel olan yatak başlıkları hem dekorasyon ürünü olarak kullanılıyor, hem de yatağın üzerinde oturduğunuz zamanlarda size kolaylık sağlıyor. Yatsan’ın yatak başlıkları da birbirinden şık görünümlere sahip. En az başlık kadar yastık ve yorganın önemi, kusursuz bir uyku için oldukça büyüktür. Visco, elyaf, kaz tüyü, pamuk ve diğer malzemelerden üretilen yastıkları Yatsan’dan almanızı tavsiye ederim. Bu yastıkların çoğu baş ve boyun bölgesini desteklediği ve hava sirkülasyonu sağladığı için uykunuz asla bölünmez.

1 yorum:

  1. Her sabah kalkarken alarmı erteleye erteleye bir hal oluyorum. sağlıklı uyku için doğru yatak seçimi çok önemli. Paylaşım için teşekkürler:)

    YanıtlaSil

Yorumlar buraya..