30.11.18

Teknoloji ve Sağlığı Birleştiren Buzdolabı Bosch

BOSCH Buzdolabı

Konu mutfak olunca olmazsa olmazlarımız arasında kullanışlı bir buzdolabı yer alıyor. Soğutma sistemi ile tazeliğin korunması, rafların genişliği ve kullanışlılığı, buzdolabı alırken dikkat ettiğimiz önemli özellikler arasında. “Buzdolabı alırken hangi markayı seçmeyelim?” sorusu herkesin kafasını kurcalar. Türkiye'de uzun bir geçmişe sahip olan Bosch ise tercih edilen bir marka olmasından dolayı ismini hiç unutturmuyor. Avrupa’nın bir numaralı beyaz eşya ve ev aletleri markası olan Peki neden buzdolabı alırken Bosch markasını tercih etmelisiniz?
Kriterlerinizi Siz Belirleyin Bosch Size Uyum Sağlasın
Buzdolabı ortalama 10 senede bir yenilenmesinden dolayı alırken dayanıklılığına ve kapasitesine çok dikkat ederiz. Bosch, kullanıcı dostu bir marka olarak, müşterilerinin tercih yaparken dikkat ettikleri konuları göz önüne alarak tasarımlarına buna göre yapıyor. Koyacağınız yeri ve ölçüsünü belirledikten sonra buzdolabınızın çift kapılı mı, tek kapılı mı, gardırop tipi mi yoksa No Frost mu olacağına karar vermeniz gerekiyor. İşte burada Bosch marka buzdolapları geniş ürün yelpazesiyle karşınıza çıkıyor. Mecbur olduğunuz değil, istediğiniz ürünü seçebilmek için Bosch'un bu geniş ürün yelpazesinden yararlanmalısınız. Yani iç-dış ölçüleri ile siz Bosch’a değil aslında biraz da Bosch size uyuyor ve geniş tasarım aralığıyla ile sizi seçeneksiz bırakmıyor.
Kapasitesi Yetmiyor Diyenlerin Tercihi
Büyük aileler, her daim dolu dolaplar demek. Bazen dolaplar yetmez ve başka alternatifler aranmaya başlanır. Oysa Bosch tarafından üretilen XL ve XXL buzdolapları alışverişiniz sonrasında "aldıklarımı nasıl sığdıracağım?" derdini bir kenara bıraktırıyor. Bu kadar büyük buzdolabını nasıl kontrol edeceğini düşünenlerin de imdadına koşan Bosch, buzdolabının üzerine tasarladığı LCD elektronik ekran ile soğutucu ve dondurucu kısımlarını rahatlıkla kontrol etmenizi sağlıyor. Aldıklarınızı sınıflandırarak yerleştirdiğiniz buzdolabınızın nem oranını da ayarlayabiliyorsunuz.
Aile Bütçesine Destek Bosch
Yiyecekleriniz taze kalması adına 7/24 çalışan ve enerji ile beslenen evinizdeki tek şey buzdolabıdır. Ailenizin bütçesini düşünen ve elektrik faturası geldiği zaman sizi şoke etmeyecek buzdolaplarına sahip olan Bosch, A+, A++, A+++ enerji seçenekleri ile yine tercihi müşterisine bırakıyor.
Buz Devri Kapandı
Teknoloji geliştikçe Bosch da değişiyor. Günümüzde No Frost dolaplarınızdan çıkardığınız gıdanın buzlarının erimesini bekler daha sonrasında tüketime geçersiniz. Oysa Bosch No Frost’larında artık buz çözme derdi sona eriyor. Soğuk ve kuru hava soğutma kanalları ile buzdolabınızdaki nem buharlaşıyor ve buz oluşumu ortadan kalkıyor.

Gıdalarınızı Her Yerde Kontrol Edebilirsiniz
Alışveriş yapacaksınız fakat dolapta ne var ne yok bilmiyorsunuz. İşte burada Bosch teknolojisi devreye giriyor. Nasıl mı? İçinde yer alan kamera sistemi sayesinde buzdolabınızda neler olduğunu görebiliyor, telefonunuza yükleyeceğiniz Home Connect uygulaması ile de evde yokken bile sıcaklık derecesini uzaktan ayarlayabiliyorsunuz.
En Cazip Fiyatı Araştırırken
Birçok seçenek arasında kendinize uygun olan Bosch buzdolabını belirlediyseniz, büyük olasılıkla iyi bir fiyat performansı arayışına gireceksiniz. İşte burada MediaMarkt yüzünüzü güldürebilir. MediaMarkt web sitesinde her buzdolabının teknik detayları ve size sağladığı avantajları sunarken, fırsat ve uygun fiyat kampanyalarını da belirtiyor. Kullanıcı yorum ve puanlamaları sayesinde almak istediğiniz model hakkında organik bilgilere ulaşabiliyorsunuz. Elbette en önemli faktörlerden biri de internetten güvenilir alışveriş yapabilmek. Köklü bir marka olan MediaMarkt güvencesi ve deneyimiyle almak istediğiniz ürüne zahmetsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz. MediaMarkt Bosch buzdolaplarına bu linkten ulaşabilir ve tek tıkla evinize gönderebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar buraya..