13.2.19

Elektrik Abonelik İşlemlerini Kolay Yoldan Halledin!


Ev değiştirmek beraberinde onlarca farklı prosedürü de getiriyor. Bunlar arasında en önemli ve en acil olanı ise elektrik aboneliği açtırmaktır. Yerleşilecek olan konutun kullanılabilir ve yaşanabilir olması için en önemli husus olan elektrik aboneliğini artık eskiden olduğu gibi günlerce bekleyerek gerçekleştirmek zorunda değilsiniz. Daha pratik yolları tercih ederek kısa sürede abonelik işlemlerinin tamamlanmasını sağlayabilirsiniz.

Sadece birkaç adıma abonelik işlemlerini tamamlamak için yeni abonelik alacaklara Enerjisa tarafından sunulan hizmetten faydalanmaları önerisinde bulunuyoruz. Enerjisa web adresine tıkladığınızda bu konuya dair merak ettiğini pek çok sorunun yanıtına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Web sitesi üzerinden birkaç saniyede randevu almanız mümkün oluyor. Sonrasında abonelik işlemlerinizin hem daha hızlı hem de daha kısa bir süre içerisinde gerçekleştirilmesini saplayabilirsiniz.

Abonelik İşlemleri Nasıl Hızlandırılır?

Üstelik randevunuzu sizin istediğiniz bir gün ve saatte almanız da hayatınızı bir hayli kolaylaştırıyor. Çünkü işyerinden izin almanız ya da çok daha önemli olan bir işinizi ertelemenize gerek kalmıyor. Randevu almanızın ardından randevu bilgileriniz tarafınıza SMS ya da e-posta yoluyla bildirildiği için unutma riski de ortadan kalkmış oluyor.

Randevunuz geldiğinde müşteri hizmetleri merkezindeki sıramatikten fiş almanız abonelik işlemleriniz için yerine getirmeniz gereken son prosedür. Sonrasında zaten işlemleriniz inanılmaz bir hızla tamamlanıyor. Taşınacağınız yerde daha öncesinde bir abonelik bulunup bulunmadığına bağlı olarak yanınıza almanız gereken evraklar değişebilir. Ancak genel olarak istenen evraklardan size şu şekilde bahsedebiliriz.

Abonelik İçin Gerekli Belgeler

·         Kimlik belgesi

·         Sayaç numarası

·         Güvence bedeli

·         DASK poliçesi

·         Kira kontratı ya da tapu

Hangi belgeleri hazırlamanız gerektiği konusunda çok daha detaylı bilgi almak için de Enerjisa web adresini ziyaret edebilirsiniz.  Aynı zamanda sitede taşınmak isteyenler için son derece önemli olan pek çok bilgi de yer alıyor. Taşınmadan birkaç hafta önce, birkaç gün önce ve taşınacağınız gün nelere dikkat etmeniz gerektiği, yapanız ve yapmamanız gerekenler gibi faydalı içerikler taşınma sürecinizi çok daha sorunsuz bir şekilde tamamlamanızı sağlar. Bu nedenle mutlaka tıklayarak bu içeriklere de göz atmanızı tavsiye ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar buraya..