9.10.13

Thuya artık Tanaçan Kozmetik’ de!


Dünyada Alerji Riskinin EN AZ Olduğunu İspatlayan ve Avrupa standartlarına sahip “Tek Marka” olma özelliği ile tanınan Thuya, kaş ve kirpik boyaları, el-ayak ve cilt bakım ürünleri ile artık Tanaçan Kozmetik farkıyla sizlerle.
Thuya profesyoneller için hazırlanan tüm ürünlerinde en yüksek güvenlik ve koruma için olağan testlerin dışında laboratuar testleri de yapmaktadır. Bu yüzden de alerji riski en az formülasyona sahip olan ürün ünvanını alarak Avrupa standardında tek ürün olma özelliğini korumaktadır.



Kirpik perması, kirpiklerin belirli bir süre içinde uzun yada kısa sert ve aşağıya doğru kirpiklerin kalıcı olarak kıvrık kalmasını sağlayan bir işlemdir. İlk defa yapıldığında ortalama 1 – 1,5 ay; ikinci veya üçüncü defa yapıldıktan sonra ortalama 2 – 3 ay süreyle kirpikleriniz kıvrık olarak kalır.
Yaklaşık 45 dakika süren kirpik perması işleminde, kirpikleriniz uygun boyda bir kirpik bigudisine sarılarak uygun solüsyon uygulanır. Kirpik perması işlemi mutlaka bir uzman tarafından uygulanmalıdır. Tanaçan Kozmetik, her Salı günü verdiği ücretsiz eğitimler ile uzmanların doğru ürünü doğru şekilde kullanmalarına yardımcı olmaktadır.
Kirpik permasında kullanılan tüm malzemeler Alerji riskinin en az oldugunu tüm dünyaya kanıtlamış ve avrupa standart belgesi almış Thuya profesyonel ürünleri ile yapılmalıdır.

Thuyanın yeni gelişmiş Kaş-Kirpik boyası dermatolojik olarak ve oftalmolojik ( göz bilimi ) olarak test edilip onaylanmıştır. Thuya kaş kirpik boyası kirpiklerin kılcal yapısını besleyen Keratin içermektedir. Thuya kaş-kirpik boyaları siyah, mavi-siyah, kahverengi ve açık kahve olarak 4 farklı tonda sizlerin tercihine sunulmuştur.
Sağlıklı ve güçlü kirpiklere sahip olmak önemlidir. Sadece estetik açıdan değil , gözün yabancı maddelerden korunması içinde önemlidir. Thuya boyaları kullanıcıların göz sağlığı konusunda test edilmiştir ve onaylanmıştır.Unutulmamalıdır ki , saç boyaları oftalmolojik olarak test edilmemiştir ve kirpikler için kullanılması kesin olarak zararlı ve yanlıştır.



Thuya Türkiye

Ürünler ile ilgili detaylı bilgi almak için Perpa Ticaret Merkezinde olan Tanaçan ofisine uğrayabilir, 0212 221 73 05 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz
Ücretsiz eğitim ve seminerler hakkında bilgi almak için lütfen buraya bir tık yapalım.. 

1 yorum:

Yorumlar buraya..