9.10.13

Yves Rocher in en Yeni 2 Ürünü ile Tanışalım mı?

İlk olarak Yves Rocher en yeni maskarası 




Yves Rocher Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları, patentli fırçası ve benzersiz formülü ile tek bir uygulamada maksimum hacim sağlayan maskarasını piyasaya sunuyor. 
Bir ilk olan hazneli fırçası sayesinde yeterli miktarda maskarayı alarak maksimum hacmi yakalamanızı sağlıyor.
İçerisinde bulunan Filipinlere özgü  Manila Elemi ağacından elde edilen Elemi Reçinesi kirpikleri gün boyunca doğal bir şekilde sabitliyor. Karnauba Mumu, Akasya Reçinesi,Organik Peygamber Çiçeği  ve badem proteinleri de içeren maskara 12 saat boyunca kirpiklerinizde mükemmel bir kıvrım  yaratıyor.
11 Ekimden itibaren Yves Rocher'in internet sitesinde daha sonra mağazalarda..
15 Ekim’den itibaren satışa sunulacak
 maskara lansman özel fiyatı 49.90 TL yerine 39.90 TL


Daha sonra Parfümü


COMME UNE EVIDENCE INTENSE

Yves Rocher’nin en güzel kokularından biri olan Comme une Evidence, daha yoğun ve şehvetli  formülü ile yepyeni bir parfüm olarak karşımızda!

Üst notalarda yer alan  Şam Gülü ve Saf Yasemin,  sarmalayıcı sıcacık bir uyum ile zenginleştirilerek parfümün kalp notalara  çiçeksi yoğun bir koku bırakıyor..  Alt notalarda yer alan  Beyaz Odun’un canlı notaları ve Pralin’in birleşimi ise parfümün şehvetini ortaya çıkarıyor.

Bitkisel İçeriğin Sırrı

Comme Une Evidence’ın iki doğal hammaddesi etrafında yapılmış çiçeksi notalar : Şam Gülü Yağı Özü  ve  Saf Yasemin

Türkiye’nin Isparta bölgesi,  olağanüstü Şam Gülü’nün beşiğidir. Şafak vakti yapılan geleneksel Şam Gülü toplama ve ardından damıtılma işlemi  tatlı ve meyvemsi temel yağların üretilmesini sağlar.. Pralin dokunuşu ile harmanlandığında ise parfüme yepyeni bir derinlik ve kadifemsi bir dokunuş katar.
Hindistan orijinli  Saf Yasemin, yetiştirilen en eski çiçektir. Saf Yasemin, parfüme şehvet uyandırıcı sıcak ve tatlı tatlar bırakır. Başdöndürücü yönü, parfümün kalp notalarını aydınlatır ve sıcacık bir uyum yaratır.

Comme Une Evidence Intense’in arkasındaki isim : Annick Menardo

Parfümün arkasında yer alan ünlü burun Annick Menardo, daha yoğun ve şehvetli bir koku elde etmek için Comme Une Evidence’ı her yönüyle yeniden yorumladı. Menardo, gizem yaratmayı ve bahçesini saklı tutmayı çok iyi biliyor..  O’nun için titizlik ve duyarlılık çok önemli. İnatçı ve spontan, hislerine güvenen bir kadın..Ürettiklerinin hepsi benzersiz..
Menardo: ‘Bir parfümü güçlü,  iz bıraktıran yapan, insanları heyecanlandıran,kalıcı olan güçlü bir koklama yönetimidir.’diyor..  Comme une Evidence, bunun gözkamaştırıcı kanıtı..

‘Orijinal Comme Une Evidence ‘ımdan farkı daha yoğun oluşu, kalp notasında yer alan çiçeksi notaları daha şehvetli ve yoğun yapmak için sıcak notalarla zenginleştirdim. Alt notalarda yer alan güçlü, canlı ve çekici beyaz odunun pralinin yumuşak dokunuşu ile birleşimi sayesinde ise parfüm yoğun şehvet uyandırıcı kokusunu gözler önüne seriyor.

15 Ekim’de piyasaya çıkacak parfüm 14 Kasım’a kadar lansman özel fiyatından satışta olacak.

Comme Une Evidence Intense, 50 ml , 99 TL. 
Basın Bülteni

7 yorum:

  1. Çok güzel bir yazı olmuş ellerine sağlık :) Maskaradaki hazneli fırça olayı ilgimi çekti bir denemek lazım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evettt ama internet hesabına bakmalı önce orada olacak canım

      Sil
  2. evidence bayılıyorum.çok yumuçak romantik bir koku.bunu da çok merak ettim şimdi

    YanıtlaSil
  3. bendee bayıldım kokusuna ama fiyatı aşırı pahalı bu markanın :(

    YanıtlaSil
  4. Kokuyu merak ettim şimdi..

    YanıtlaSil

Yorumlar buraya..