4.6.14

Bu Babalar Gününde Babanıza Lukapu' dan Fotokitap Hediye Edin


Bu yıl 15 Haziran Pazar günü kutlanacak olan Babalar gününde babanıza özel ve anlamlı bir hediye vermeye ne dersiniz? Babanızla birlikte geçirdiğiniz anlarla dolu bir fotokitap harika bir hediye olacak.
Lukapu, Babalar Günü için hazırladığı kampanyası ile 8 Haziran’a kadar verilecek siparişler için tüm ürünlerinde %15 indirim sunuyor. Ayrıca yepyeni mobil uygulamaları LukaBUKA üzerinden yaptığınız alışverişlerde de bu indirimi geçerli kılıyor.
Kaliteli baskı tekniği ve farklı tasarım seçenekleriyle dikkat çeken Lukapu, fotoğraflarınızı uzun ömürlü fotoğraf albümlerine dönüştürebilmenizi sağlıyor. Online olarak hizmet veren Lukapu, kendi albümünüzü tasarlama imkanı sunarak, fotokitabınızı kolayca hazırlamanızı sağlıyor
Fotoğraflarınızı cep telefonunuzdan kolay ve hızlı bir şekilde fotokitaplara dönüştürmenizi sağlayan LukaBUKA Iphone uygulaması, kullanıcılara büyük rahatlık sağlıyor. Böylece bilgisayara bağlı kalmadan, cep telefonlarından kolayca Lukapu fotokitabınızı yaratabilirsiniz.
Telefonunuzda bulunan fotoğraflarınızı LukaBUKA uygulamasına koyup birkaç ufak dokunuş sonrasında  fotokitabınızı oluşturabiliyorsunuz. Hazırlanması oldukça pratik ve zevkli olan Lukapu fotokitaplar, babanızın unutamayacağı bir hediye olacak.
Babalar gününe özel erken sipariş kampanyası ile 8Haziran’a kadar tüm ürünlerinde %15 indirim yapan Lukapu, herkesin Lukapu’yu denemesini ve bu benzersiz kalite ile tanışmasını istiyor.
Lukapu kampanyasına http://www.lukapu.com/lukapu-nu-yarat.html adresine girip Lukapu Designer’ı ücretsiz indirerek; https://itunes.apple.com/tr/app/lukabuka-fotograf-albumu/id814349208?l=tr& adresinden de LukaBUKA’yı indirerek katılabilir ve indirimli fotokitaplarınızı hemen tasarlamaya başlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar buraya..