25.8.14

Birbirinden Güzel Takı Modelleri Zet’de

Küpeden bilekliğe yüzükten kolyeye yüzlerce takı tasarımının yer aldığı Zet, şık ve yaratıcı parçalarıyla aksesuar düşkünü bayanların yeni adresi olmaya aday. Türkiye'nin en büyük tasarımcı pazaryeri olan Zet, 700 Dükkanı ve 39.000’den fazla ürünüyle zengin bir alışveriş platformu sunuyor.

                                           

Zet’de ahşap kolyeler, boncuklu bileklikler, taşlı yüzükler, halka küpeler gibi birbirinden değişik takı modelleri yer alıyor. Otantik, klasik, modern ve daha pek çok farklı tarzda tasarımların buluştuğu Zet dükkanlarında her zevke uygun seçenekler mevcut.

                                       

Mercan, turkuaz gibi doğal taşların kullanıldığı bakır küpeler otantik takıları sevenler için ideal. El yapımı, özel tasarım olan bu küpeler otantik çizgileri modern şekillerle buluşturuyor.

                                             
Geleneksel motiflere meraklıysanız, Zet’de yer alan el örgüsü dantel kolyeler ilginizi çekebilir. Uzun bir şerit halinde fular gibi takılan bu çiçekli kolyeler değişik tasarımları sevenler için biçilmiş kaftan. Geri dönüşümlü kağıttan yapılmış, karikatürlerle donatılmış bilezikler ise eğlenceli tasarımlara meraklı olanların hoşuna gidecek parçalar arasında. Bu ilginç bileklikler ile sevdiğiniz karikatürleri stilinizin bir parçası haline getirebilirsiniz. 

                                  



Dönemsel kampanyalarıyla alışveriş tutkunlarını mutlu eden Zet’in birbirinden güzel takı tasarım modellerini sayfasından inceleyebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar buraya..