20.8.14

Fiat 500L Ağustos Boyunca Navigasyon Ve Geri Görüş Kamerası Hediyeli




Fiat, aracını değiştirmek ve yeni bir otomobil almak isteyenler için Ağustos ayı boyunca fırsatlar sunuyor. Fiat 500L, tüm ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek boyutları, çarpıcı rengi ve çizgileriyle Fiat showroom’larında sizi bekliyor.

500L, otomobili çepeçevre saran geniş camları ve sınıfının en büyüğü olan 1.5 m2'lik panoramik cam tavanı ile dünyayı keşfetmek için mükemmel bir yol arkadaşı olan 500L, gökyüzünü yanına alabilmeniz için panoramik cam tavan ya da elektrikli açılabilir Skydome seçeneklerini sunuyor.

Fiat’ın yeni otomobil modelleri arasında yer alan Fiat 500'ün kendine has tarzı ve eğlenceli kimliğini koruyarak şekillenen 500L, 414 cm uzunluk, 178 cm genişlik ve 166 cm yükseklikte çok yönlü ve fonksiyonel bir otomobilin tüm konforu ve geniş iç hacmi, bir şehir otomobilinin pratikliğiyle birleştiriyor.

500L'nin sunduğu 9 farklı dış renk seçeneği ve 3 farklı tavan seçeneğinden dilediğinizi tercih etmeniz mümkün. Her biri birbirinden farklı seçenekler sunan otomobil, geniş aksesuar seçenekleri ve sayısız kişiselleştirme özellikleri ile tamamen kendi 500L'nizi yaratabilirsiniz.

500L Rockstar modelinde standart olarak sunulan off-road stili agresif tamponlar, ön ve arka koruyucu kaplamalar, yükseltilmiş süspansiyon ve otomobili çepeçevre saran koruma barları sayesinde 500L Rockstar korkusuzca her yola girebiliyor.
17" alaşım jantları, tarzını tamamlayan yan çıta ve kapı kollarıyla onu gören herkese hissettiriyor. Ayrıca 500L Rockstar standart sunulan yaz/kış lastikleri ve kaygan yollarda mükemmel performans sağlayan Traction Plus güçlendirilmiş çekiş sistemi sayesinde kusursuz bir yol deneyimi sunuyor.

Dizel otomatik vites, 1,5 m2 panoramik cam tavan, geri görüş kamerası, 5” dokunmatik ekranlı navigasyon ve multimedya sistemi, Bı-color dış renk, Beats AudIo ses sistemi 500L Rockstar’ın öne çıkan özelliklerinden bazıları.

2014 model yılı Fiat 500L Rockstar modeli  1-31 Ağustos 2014 tarihleri arasında Navigasyon ve geri görüş kamerası hediye kampanyası ile Fiat bayilerinde satışa sunuluyor. Fiat 500L ve diğer otomobil modelleri Fiat bayilerinde sizi bekliyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar buraya..