10.10.14

Gezinomi ile Yurtdışı Tur Fırsatları




Yılın en güzel zamanları sizin için yaklaşıyor. Çünkü tur zamanı geldi. Mevsimlerin en güzeli sonbahar ve ülkesine göre çoğu zaman en güzel olan yaz sonu sezonu seçimlerinizi yapmanız gerekir. Nereye gitmek istersiniz? Sizi en çok neresi mutlu eder? İtalya, Phuket ya da New York? Nasıl seçecek, nasıl gidecek ve ne kaça mal edeceksiniz?

İşte bu soruların yanıtlarını bulabileceğiniz, en güzel önerilerin yer aldığı Gezinomi sizi bekliyor. Birbirinden eğlenceli turlar ve en güzel ülkeler sizin için başarılı bir seçim olabilir. En uygun ödeme seçenekleri ile Yurtdışı Tur Fırsatlarını mutlaka yakalamalısınız.

Vizesiz turlar son yılların en çok tercih edilen tur seçeneklerinin başında geliyor. Çünkü vize masrafı olmadan sadece pasaport ile giriş çıkış yapılabilecek en güzel yerler seçimlerinizi bekliyor. Yeter ki gitmek istediğiniz yere kara verin. Ortalama 7 gece 8 gün süren Yurtdışı Tur Fırsatları ile Gezinomi sizin için en profesyonel ekibini gitmek istediğiniz yere gönderiyor.
Peşin fiyatına taksit seçenekleri, tur dahilindeki mükemmel hizmetleri ile ve ülkesine göre değişen en az 3 yıldızlı otel konaklama seçenekleri ile birbirinden ilginç yerler gezip görebilir ve yeni kültürler keşfedebilirsiniz.
Yurtdışı turlar arasından nasıl seçim yapacağınızı bilmiyorsanız sizin için birkaç önerimiz olacak. Mesela İtalya sizin için en güzel seçim olabilir. Hem romantik hem kültürel açıdan zengin hem de tarihteki konumu ile size en güzel sunumları yapacak olan İtalya turu hakkında gelin detayları inceleyelim.




İtalya turları 7 gece 8 gün sürecek olan en etkileyici noktaları ile sizin ne kadar güzel bir seçim yaptığınızı gösterecek. İtalya turunda dikkat etmeniz gereken tabi ki gideceğiniz noktalardır. Gitmeden önce mutlaka güzel bir araştırma yapmalı ve gezip göreceğiniz yerler hakkında detaylı bilgiye sahip olmalısınız.
Kusursuz bir İtalya turu istiyorsanız, size tam destek verecek olan tur rehberinizin haricinde birde boş zamanlarınız için gezip görebileceğiniz yerleri araştırsanız inanılmaz zevkli bir tur geçirmiş olursunuz. Çünkü İtalya turunda hem rehber eşliğinde gezecek hem de kendiniz için mükemmel bir seçim yaparak, farklı yerleri de bilerek gitmelisiniz.
Bergamo, Venedik, Cenova, Floransa ve Roma sırası ile bu turda göreceğiniz yerler içindedir. Turunuz boyunca Venedik’te 4 yıldızlı, Cenova’da 4 yıldızlı, Floransa’da 3 yıldızlı ve Roma’da 4 yıldızlı otellerde konaklayacaksınız. Hem konforlu hem de kaliteli hizmeti alacağınız Gezinomi ile Yurtdışı Tur Fırsatları sizin için 349 TL’den başlayan fiyatları ile seçimlerinizi bekliyor.
Pegasus Havayolları ile İstanbul (SAW) - Bologna / Roma - İstanbul (SAW) gidiş dönüş uçak bileti, tur programında belirtilen otellerde 7 gece oda kahvaltı bazında konaklamalar, havalimanı vergileri ve servisleri bedeli, Venedik, Floransa, Cenova ve Roma panoramik şehir turları ve tabi ki profesyonel rehberlik hizmetleri tur için ödediğiniz fiyatlara dahil olan hizmetlerdendir.

2 yorum:

  1. Valla bu yazi super oldu canim uzun zamandir yurt disi turlarini arastiriyordum super geldi bu rehber oldu ellerine saglik canim ;-)
    Vizesiz turlarda cok iyiymis bu arada :-)

    YanıtlaSil
  2. Gülşencim yazı oldukca iyi oldu, kış için turlara cıkacaklara iyi rehber

    YanıtlaSil

Yorumlar buraya..