14.10.14

Yatırım yaparken nelere dikkat edilmeli

Yuvayı yapan dişi kuştur” sözü en sevdiğim atasözlerinin başında yer alır. Özellikle çocuklu ailelerinin harcamalarını dikkatli yapmaları, kazançlarını doğru değerlendrmeleri gerekir. İşte bu noktada kadınlara büyük görev düşüyor. İster çalışan bir kadın olun isterse ev hanımı, gelirlerinizi iyi değerlendirmeniz gerekiyor.



 



Ev harcamaları ve özel harcamalardan geriye para biriktirebilen ailelerin birikimlerini doğru bir şekilde değerlendirebilmesi için para haberleri yakın takiplerinde olmalı.



Türkiye’de ve dünyada güncel gelişmeler para, altın, döviz, borsa gibi tüm yatırımları etkiliyor. Bir yatırım uzmanı kadar bilgi sahibi olmasanız bile finansal gelişmeleri takip etmeniz sizin ve aileniz için büyük faydalar sağlayacak.

Ben bu konuda www.parahaberi.com web sitesini takip ediyorum. En güncel döviz, altın, borsa haberlerine ulaşılabilen Parahaberi.com web sitesinde finansal piyasalara dair tüm haberleri eksiksiz bir şekilde tek bir noktadan sunan web sitesinin benim için en büyük özelliği uzmanların hazırladığı güncel raporlar ve analizlerin yer alması.


Uzmanlar tarafından hazırlanan, anlık veriler ve haberler ile güncellenen Parahaberi.com’dan altın piyasalarına yönelik her türlü haber, altın fiyatları anı anına takip edilebiliyor.



Para kazanmak kadar kazanılan parayı doğru harcamak ve birikimlerimize doğru yön vermek de çok önemli. Hem kendi geleceğiniz hem de çocuklarınızın geleceği için birikimlerinizi doğru değerlendirmek üzere para piyasalarına yönelik haberlere en azından haftada 1-2 defa göz atmanızı tavsiye ederim.

2 yorum:

  1. Çok doğru keşke bunu başarabilen bir kadın olaydım alışverişe bi dur diyebilsem neler yapıcamda :) sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Her ay kenara birseyler koyayim diyorum ama bi bakmisim ay sonu gelivermis :-* bundan sonrasi icin mutlaka haftafa bir kontrol edecegim insallah ;-)

    YanıtlaSil

Yorumlar buraya..