17.12.14

Eviniz İçin Yılbaşı Süsleri



Aralık ayı geldi. Yılbaşı ruhu her yanı sardı. 
Çam ağacını sakladığınız yerden çıkarttınız mı?
Evde hummalı bir çalışmalar başladı mı? Dış kapınıza çanlı kapı süsünü de astınız mı?

Yukarıda sıraladıklarımdan birini yapmışsanız eğer eviniz yeni yıla hazırlanıyor demektir. Yeni yıla nasıl girerseniz öyle bir yıl geçirirsiniz derler.
Hala  eksiklerini var ise size bir kaç önerim olacak. Bu yıl arkadaşlar bizde toplanacak. Hazırlanacak bir yıl başı masam var. Şöyle şık ve güzel bir masa hazırlamalıyım. Her sandalyeye de minik hediyeler bıraktım mı tamamdır.
Ağaç sağlam da süsleri de bakmalıyım sanırım.
 işte bütün bunlar bir kaç tüyom var. Alışveriş de tercihim evmanya. 


***********************
Evmanya yılbaşı süsleri kategorisinden sizler için seçtiklerim.


İlk  olarak kapı süslerine baktım.  Bunu seçtim yılbaşının tüm ahengi üzerinde ama belki de kocaman bir melek koymalıyım kapının üzerine belki bütün yıl şans getirir.





Yılbaşı ağacımız var ama yinede bu sene gösterişli bir ağaç hayal ediyorum üzerinde süslerle beraber muhteşem görünecek bir ağaç. Evmanya'nın bu kırmızı ağacı tam da hayallerimdeki gibi..


Süslerimiz de seçtim. Kar yağsın diye totem yapdığım doğrudur. Seçtiğim tüm ürünlerde kardan adam var. 





Eşyalara minik dokunuşlarla yeni yıl temasına uydurabilirsiniz. Bu guzel farklı modellerdeki  kırlentlerle ortamı renklendirebilirsiniz. Oğlum karın yağmasını bekliyor. Kardan adamlı bir kırlent seçtim.





Hazırlanan yılbaşı masası mumsuz olur mu hiç. Minik kardan adam mumlar ne kadar şirin değil mi? Kimbilir kaç kere yakıp yakıp hadi anne üfüleyelim diyecek Kerem. 


Yılbaşı sofrası için menum hazır bile ama sofra düzenim hep son ana kalıyor favorim kar taneleri yılbaşı sofrasına kar taneli servisler çok yakışıyor, kristaller kırmızı detaylar mutlaka yılbaşı soframda olacak.

***********************
Kafanızda bir  fikir oluşmuşsa ne mutlu bana. Mutlu huzurlu bir yıl diliyorum şimdiden. Yılbaşı akşamı sosyal medyadan takip edeceğim.Neler yaptınız. 

5 yorum:

  1. canım hepsi çok güzel de ben daha kullanışlı olsun diye her zaman kullanabileceğim tarzda olanları seçiyorum bu dönemde :)
    mesela son fotoğraftaki çatal bıçak setine bayıldım

    YanıtlaSil
  2. Yılbaşı ürünlerine bayılıyorum ya çok güzel oluyorlar :)

    YanıtlaSil
  3. çok ciciler bunlar ama:)

    YanıtlaSil

Yorumlar buraya..