28.4.15

YENİ Braun Silk-épil 9 ile pürüzsüz güzelliğe adım atın!




Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G; pürüzsüz güzelliği ve modayı kucaklamak isteyen tüm kadınları YENİ Braun Silk-épil 9 ile tanıştırıyor. Braun’un en etkili ıslak ve kuru epilatörü olan YENİ Braun Silk-épil 9, ağdaya göre 4 kat daha kısa tüyleri bile alarak 4 haftaya kadar kalıcı, pürüzsüz ve güzel bir cilt sunuyor. 

Tüm kadınlar, dışarıya kendilerine güvenerek çıkmak ve tüm günü kucaklamak için kendilerini güzel hissetmek ister. Bu yüzden de iyi görünmeyi ve iyi hissetmeyi sağlayacak kıyafetler giymeyi tercih ederler.Ama çoğu zaman kendilerine yeterince güven duymadıklarından veya istenmeyen tüyler yüzünden kıyafet tercihleri kısıtlanır. Artık YENİ Braun Silk-épil 9sayesinde kadınlar kesintisiz güzel bir cilde sahip oluyor ve özgüvenini sonsuza kadar geri kazanıyor. Şimdi özgür olma ve sınırsız moda seçeneklerini değerlendirme zamanı!

Braun Güzellik Elçisi Jessica Alba; Yeni Braun Silk- épil 9’a hayranım, çünkü güzellik rutinimin kontrolünü bana veriyor. Yumuşak, pürüzsüz bir cilt, her görünüm için benim fondötenim! Bir prömiyer için romantik bir tuvalet de giysem, kız arkadaşlarımla çıktığım bir gece için şirin bir mini elbise de giysem, ailemle sahilde zaman geçiriyor da olsam, Braun Silk- épil 9 kullandığımda cildim de hissettiğim kadar güzel görünüyor” diyor.  

Güzelliğinizin kontrolü elinizde!

Dünyanın en güvenilen epilasyon markası Braun;YENİ Silk-épil 9 ile yeni bir mükemmellik standardı belirledi. Çeşitli tasarım yenilikleri içeren Braun Silk-épil 9 en hassas sonuçları, şimdiye kadarki en kısa zamanda sunuyor! %40 daha geniş başlığı tek bir harekette daha fazla tüyün yakalanmasını ve alınmasını sağlarken; daha geniş, daha uzun ve daha derin cımbızlara sahip Micro Grip Cımbız Teknolojisi epilasyon performansını artırarak Silk-épil 9’u Braun’un en etkili ıslak ve kuru epilatörü yapıyor. En yeni eğimli geometriyle birlikte Silk-épil 9 cilt ile daha yakın temas sağlayarakağdaya göre4 kat daha kısa tüyleri alıyor. Kadınlar böylece 4 haftaya kadar kalıcı, pürüzsüz ciltlerinin tadını çıkarıyor.

Tüm bunların yanında;darbe şeklinde aktif vibrasyonlar yapan yüksek frekanslı masaj sistemi, cilde uyum sağlayan hareketli başlık ile birleşerek cildi daha iyi ve daha nazik bir performansa hazırlıyor.Bu sayede düzenli kullanımdaepilasyon acısız hale geliyor.

Optimum Sonuçlar: YENİ %40 daha geniş başlık ve Micro-GripCımbız Teknolojisi tek bir harekette daha fazla tüyün yakalanmasını ve alınmasını sağlıyor. Bunun sonucunda Braun’un şimdiye kadarki en hızlı ve en hassas epilasyonu ortaya çıkıyor!


Islak ve Kuru: Günlük rutininize uygun olarak kullanabileceğiniz şekilde tasarlanan Braun Silk-épil 9 %100 su geçirmezdir ve daha nazik epilasyon için banyoda ya da duşta kullanılabilir. Düzenli kullanımda, epilasyon neredeyse acısız hale gelir.


Bonus Paketler: Tepeden tırnağa güzellik deneyimi için Braun çeşitli Bonus Paketler sunuyor. Tüm vücut epilasyonu için, Braun, Silk-épil 9 ile birlikte Braun Face epilatör kullanımını öneriyor. Temizlik arayışında olanlar için, manuel fırçalamadan 6 kat daha etkili bir temizleme fırçası bulunan bir paket de mevcut. Peeling sevenler için, Silk-épil 9 SkinSpa arzu edilen en iyi 2’si 1 arada epilasyon ve peeling sistemi. İşte komple güzellik rutininiz! 

YENİ Braun Silk-épil 9+vücut peeling fırçası (Skin SPA)’nın tavsiye edilen satış fiyatı:519 TL
YENİ BraunSilk- épil 9+ yüz temizleme fırçası’nın tavsiye edilen satış fiyatı: 489 TL

YENİ Braun Silk- épil 9’un tavsiye edilen satış fiyatı: 464 TL

2 yorum:

  1. Bu yeni modelini kullanmadim ama benim kullandigimda braunun epilatoru ve cok memnunum;-)

    YanıtlaSil

Yorumlar buraya..