19.8.15

Kadınlar Neden Tayt Giyer?


Biz kadınlar; şıklığın zerafetin ve güzelliğin yanında bazen rahat olmak ve olduğumuz gibi görünmek isteriz. Bu açıdan gün için de ya da gecelerde bile rahat kıyafetleri tercih ederiz. İşte tayt, bu rahatlığı sağlayan en kolay en şık ve en tercih edilir bir giyim tarzı.
Peki tayt giymeyi neden tercih ederiz? Sadece rahat olmak için mi? ’’Hayır tabi ki! ‘’dediğinizi duyar gibiyim. Tayt son dönemlerde her alanda bizi kurtarabilen ve aniden çıkmak zorunda kaldığımız anlarda imdadımıza yetişen elzem bir kıyafet. Spora mı gideceksiniz tayt, tişört ve spor ayakkabı işte hazırsınız! Spordan sonra bir kahve içmek için arkadaşlarla takılmaya ne dersiniz; hemen ayakkabı ve tişört değiştirerek randevunuza rahatça yetişebilirsiniz.
Gece bir barda eğlenmek istediniz ya da arkadaşlarla discoda takılacaksınız; hemen bir tayt seçerek üzerine hoş parlak bir bluz ve altına dolgu topuk şık bir ayakkabı. Evet eğlence başlasın! Hay aksi çok fazla içmişiz bunun içinde sızıp kalmak da var, ya rezil olursam demeyin taytınız bir eşofman ya da pijama vazifesi görerek sizi kurtaracaktır.
Erkek arkadaşınızla bir akşam yemeği için randevulaştınız, hem rahat hem de ona hoş gözükmek istiyorsunuz.Kurtlar gibi açsınız üstelik! Rahat bir tayt seçiyor ve üzerine sizin doğal halinizi ve güzelliğinizi tamamlayan hoş bir renkte gömleğinizi giyiyorsunuz. Ayakkabılarınızda çok şık kalın topuklu ve yüksek. Yemekte öyle çok yediniz ki! Üstelik, çok rahatsınız. Çünkü elastiki bir yapıya sahip olan taytlar, öyle kot pantolonlar gibi düğme açma isteği yaratmıyor.
Tayt gerçekten biz kadınlar için her açıdan rahatlık sağlayan ve üzerine farklı bluz, gömlek ya da tişörtlerle rahatça tamamlanabilen kolay ama şık olabilen bir kıyafet. Ayrıca herkesin bütçesine de uygun. Sneaks Cloud’da istediğiniz kadar çeşit ve seçeneğe sahip taytları bulmanız mümkün.
Kış aylarında uzun ve daha kalın, bahar ve yaz aylarında ince uzun ve kısa modelleriyle tercih edebileceğiniz kolay giyimin en trend yolu. Biz kadınlar rahatlık dendiğinde asla hiç bir şeyimizden ödün vermeyiz ve bu açıdan taytları tercih ederiz.

5 yorum:

  1. Ben de kızlarım da özellikle kış aylarında tayt ve çizme giymeye bayılırız :)

    YanıtlaSil
  2. Kışın özellikle tayt san azgrçemiyorum bende çok rahat oluyor evde spor yaparkende vazgeçilmezim :)

    YanıtlaSil
  3. Hem spor hem klasik hem gunluk hem şık olabiliyor ustune ustluk coookkta rahat tayt giymemek icin kilodan baska sebep yok bence :))))

    YanıtlaSil
  4. Tayt kadınların vazgeçilmezlerinden biri. Artık o kadar modern o kadar güzel ve cok çeşit varki kayıtsız kalmak imkansız...

    YanıtlaSil
  5. bana hiç ama hiçç yakışmıyor :-(((

    YanıtlaSil

Yorumlar buraya..