19.8.15

Son Yılların Modası: Skinny Fit Pantolon

Moda kavramında son trend olarak yükselişe geçen erkek ve bayanlarda son derece şık bir konsept oluşturabileceğiniz pantolon modellerinden biri skinny fit olmakta. Skinny fit pantolon modelleri İspanyol paça yüksel bel modasını takiben çıkan ve modanın önceki dönemlerinde sıklıkla kombinler de gözlemlediğimiz stile uygun pantolon modelleri arasında yer almaktadır.






Yüksek bel skinny fit pantolon modelleri veya düşük bel skinny fit pantolon modellerini bir çok giyim mağazasında hem online hem de markalara ait mağazalardan araştırarak bulabilmeniz mümkün. Son zamanlarda trend kıyafetler arasında yer alan skinny fit pantolon modellerini OXXO mağazalarında da oldukça kaliteli fiyatlandırma seçenekleri ile satışa sunulmaktadır.
Pantolon modellerinde bu akımı görebileceğimiz gibi gömlek modasında da görebilmemiz mümkün. Hem erkekler için hem de bayanlar için oldukça tercih edilen bu tarz kıyafetler konbinleriniz de şık bir konsepti tamamlamanıza yardımcı olacaktır.
Skinny fit pantolon modelleri renk seçenekleri bakımından en fazla rağbet gören renkler saks mavisi, açık mavi, bej tonlamalarında klasik seçimlerde tercih edilmektedir. Daha spor bir stil oluşturmak isteyenler için ise bordo, lacivert, kırmızı, su yeşili gibi renkler daha spor bir tarz oluşturmaktadır.
Dönemin en fazla tercih edilen pantolon modelleri kapsamında skinny fitide içine alan kot pantolon modellerinde eskitme modelleri bir arada kullanılmıştır. Son derece göz alıcı bu pantolonlar sizlere sokak stili kapsamında oldukça etkili bir kombin oluşturma fırsatı sunar.
Skinny fit pantolon modelleri kapsamında her ne kadar erkekler biraz daha eleştiriye maruz kalmakta olsa da bir çok Skinny fit erkek pantolon modelleri oldukça şık ve fit bir görünümü ortaya çıkarmaktadır diyebiliriz. Özellikle paça kısımları dar olup yukarıya doğru çok az bir mesafede genişleme modeline sahip pantolonlar erkekler için gerçekten de ideal bir seçim olmakta.
Seçmiş olduğunuz Skinny fit pantolon modelini yanlış kombinler ile konseptine uygunsuz şekilde düzenlemediğiniz sürece tarzınızı doğru bir şekilde yansıtma imkanına sahip olabilirsiniz.
Örneğin bisiklet yaka bir t-shirt ile skinny fit pantolon modelini kombinlerken üst koyu pantolon ise açık tonlamalarda olduğunda son derece şık bir kombin yakalayabilirsiniz.
Bayanlar için ise alt kısmı bağlamalı olarak stilinizi tamamlayacak gömlek modelleri konseptinize bilek boy skinny fit pantolon modelini kullandığınızda son derece şık bir kombin oluşturmanız mümkündür.

7 yorum:

  1. çok severim özellikle düşük bel daha hoş duruyor bence..

    YanıtlaSil
  2. Ah ah bayılıyorum bende zayıflar zayıflamaz alacağım bolca :)

    YanıtlaSil
  3. Oyyyy iki aydir hic cikarmiyorum uzerimden bu pantolonlari coookkk rahatlarrrr

    YanıtlaSil
  4. Skinny fit favorim benim de ...

    YanıtlaSil
  5. ince bir vücutta harika durur...

    YanıtlaSil
  6. Bacakları kalın olanlara yakışmıyor ama ;)

    YanıtlaSil
  7. Benimde vazgecilmezimmm :) mumkunse kalin bacaklilar giymesin :)

    YanıtlaSil

Yorumlar buraya..