18.12.15

Kış Modası


kışın olmazsa olmaz parçalar ön_mini_mini




Kış deyince aklımıza ilk gelen kardır. Soğuk hava kat kat giyinme. 
Kış mevsimine göre giyinmek gerekir. Herkesin aklına hemen pastel tonlar gelir. Kahverengi, siyah, mürdüm... Artık soğuk renklere mahkum değiliz.
Artık modacıların bir sürü alternatifleri var. Rengarenk montlar, kabanlar, trençkotlar ve bu giysimize uyacak uzun çizmeler veya botlarımız. Saçlarımızı tamamlayacak berelerimiz ve boyun aksesuarı olan atkılarımız ve eldivenlerimiz. Sadece yüzümüzü açıkta bırakırız. 

Ülkemiz dört mevsimi yaşayabilen bir ülke olması nedeni ile yaz kış moda anlamında renkli geçiyor. Üstelik daha mevsimi gelmeden sonbaharda bir sonraki kış modası alternatiflerini görebilmemiz mümkün. 

Aslında farkında olmadan modaya ayak uyduruyoruz. Yeni trendleri gerek basından, gerekse alışveriş sitelerinden, bloglardan takip ediyoruz. Son günler de Esranın Portresi sitesinde tüyo aldığım doğrudur. Hani bazen kombin yapmak istersin bir türlü yapamazsın ya işte tam da bu zamanlarda siteye bir göz atıyorum sizde takip etmek  kombinlerden ilham almak isterseniz   buradan  bir göz atmanızı öneririm.

Elbette herkes kendine yakışanı giyer, fakat modacıların yönlendirmesiyle tekstil sektörü üretim yapmaktadır. Bizde piyasada bulunan bu ürünleri alarak o yılki moda akımına katkıda bulunuyoruz.

2 yorum:

  1. Fotodaki sarı da hoşmuş...

    YanıtlaSil
  2. Ah ahp koyu renkler :) çok takip etmesem de modayı bayılıyorum takip etmeye :)

    YanıtlaSil

Yorumlar buraya..