5.2.16

Dekorasyon/ Konsol Dresuar modelleri

Artık evlerimize eşya alırken  kullanışlı olmasının yanı sıra göze güzel hitap etmesi gerektiğini düşünür olduk. Eskiden olsa eşya alışverişi için ayrılacak süre bir kaç günü geçmez önemsiz sadece kullanım kolaylığı olsun diye düşünürdük. Şimdilerde aylarca bir koltuk takımı için gezen, farklı mağaza,  internet siteleri inceleniyor.
Dekorasyon denilince akla ilk salon geliyor. Artık her oda için farklı dekorasyon alternatifleri mevcut.  Şimdilerde daha marjinal farklı tasarımlar tercih ediliyor.

Örnek verecek olursam konsol/ dresuarlar;

Konsol/ dresuar uzun ayaklı gösterişli, zarif çekmeceli bu mobilya türü hayatımıza hızlı bir giriş yaptı. Oturma odası, yatak odası, salon, hol, antre gibi farklı alanlarda kullanımı mevcut.  En geniş kullanımı sanırım salon ve yemek takımı ile kullanılıyor..



Odanızda tek başına odanızda uyumsuz görünen konsolun üzerine koyabileceğiniz küçük bir biblo, çiçek vazo gibi detaylar ile dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.






Yatak odanızda da kullanabileceğiniz  farklı konsol seçenekleri 'ni Altıncı Cadde. com'u inceleyebilirsiniz. 

4 yorum:

  1. Faydalı paylaşımın için teşekkürler ♥ :)

    YanıtlaSil
  2. Blog keşif etkinliğinden geliyorum.Blogunuzu takibe aldım.Sizleride bloguma beklerim.İyi bloglamalar :) http://dogamucizelerii.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. konsollar çok güzel gözüküyor :)

    YanıtlaSil
  4. hepsi birbirinden güzel inceleyeceğim

    YanıtlaSil

Yorumlar buraya..