11.3.16

Oogiebear Burun Kulak Temizleyici



Bebeklerde burun temizliği zor ve bebeğin bunu reddetmesiyle kısa bir sürede bitmesi gereken temizleme işi uzuyor ve bazen de yapılamıyor. Bu işi yorumlardan oku
ğum kadarıyla kolay yapabileceğimiz bir ürünü sizlerle tanıştırayım. 


Umut oğlan doğana kadar Kerem kuzu izin verdiği ölçüde denedim. Abi oldu ya kendi kendine kullandı. Kullanımı gayet kolay ama bebek üzerinde nasıl olacak merakla bekliyorum. Yazımı güncelleyip altına ekleyeceğim.

Amerikalı anne ve doktor Nina Farzin tarafından geliştirilmiş. Anne ve doktoru okuyunca beynimde şu whatsupun çift tık simgesi oluştu. Çocuğu için bir annenin neler yapabileceğini az çok tahmin edebiliyorsunuzdur.Oogiebear’ın ucunda bulunan halka yapışkan ve uzayan mukuslar için mükemmel, diğer ucunda bulunan kepçe, kuru mukusları güvenle temizlemek tasarlanmıştır.


Oogie yumuşak malzemeden yapılmıştır,kauçuk malzemesi ile tutmak daha kolay oluyor. Ayı kafalı tasarımı sayesinde bebeğinizin burnuna ve kulağına çok fazla girmesini önlüyor.

İkinci bebeğim olsa da doğunca bir acemilik yaşayacağım biliyorum. Siz hangi ürünü kullanıyor sunuz? Yorumlarınızı bekliyorum. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar buraya..