16.3.16

PortakalRengi.com/ Bioderma Ürünleri

Bugün bloğumun misafiri Portakalrengi.com. 

Dermokozmetik sitesi olan Portakalrengi.com online alışveriş yapmayı sevenler için mutlaka uğranılması gereken bir site.

İnternette bir çok benzeri siteye ulaşmak mümkün, Portakalrengi. com tercih sebeplerimden biri ürün çeşitliliğinin geniş olması, sağladığı fırsatlar, kargo sürecinin kısa olması- ertesi gün ürünler elimdeydi-, karışık bir site olmaması ne aradıysam kolaylıkla bulabilmem...




Bioderma ürünlerini sevmeyeniniz yok değil mi?
 Cildimizin doğal dengesini koruyarak yardımcı olan, farklı cilt tipleri için ürün geliştiren, 20 yıldır her cilt tipine uygun ürün geliştiren güvenilir bir markadır. Hassas, kuru, nemsiz, yağlı cilt tiplerine göre farklı ürün grupları bulunuyor.




Markaya ait en çok kullandığım ürün Sensibio H2O. Her gece mutlaka misel su ile cildimi temizleyip yatıyorum. Makyaj yapmasak bile çevresel etkilerden dolayı gözenekler tıkanabiliyor. Tıkalı gözenekler beraberin de bir çok cilt problemini getiriyor.



Sevdiğim diğer seri ise Bioderma Sebium, cildimin yağ dengesini düzenliyor. Yediklerime çok dikkat etsem de krem desteği mutlaka gerekiyor. Çene bölgem akneye meyilli. Yağ oranını azaltmaya yardımcı hemde parlamaktan beni kurtarıyor.



Evimizin diğer beğenilen Bioderma Serisi AbcDerm  Cold Krem;  her sabah Keremin cildine sürüyorum. Cildini dış etkenlerden koruyor. Yanakları çok hassas hemen kızarıp, kuruyor. 
Cold krem cleanser ile  de sabah akşam cildini temizliyoruz. 




Bioderma Photoderm Güneş serisi, diğer güneş koruyuculardan farkı cildin savunma mekanizmasını güçlendiriyor. Güneş ışınlarına maruz kalıp kuruyan cildin sürekli nemli tutuyor. Seride yağlı ve karma cilt tipleri için, bebek ve çocuklar için koruyucu sprey, güneş alerjisine karşı koruyucu sprey beğendiğim ürünler arasında.


Blog / Portakalrengi editörün  güncel notlarına mutlaka göz atın. Kampanyalar ya da aksi bir durum belirtilmediği sürece ürünlerin kargo ücreti alıcıya ait. Şehir içi ve şehir dışı kargo ücretleri, 5,90 TL olarak belirtilmiş olup, alışveriş esnasında kargo ücreti tahsil edilmektedir. Kargo personellerinin ücret talep etmesi durumunda itiraz hakkınız saklıdır.
 Ayrıca 99 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücretsizdir.
Portakalrengi.com alışveriş yaptınız mı?  Kullandığınız bioderma ürünlerini benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

4 yorum:

  1. Bioderma güneş serisi tam benliğimi hemen siteye ışınlanıyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Bioderma'nın son çıkan serisini merak ediyorum.Siteye bir göz atayım :)

    YanıtlaSil
  3. Bioderma'nın yeni çıkan serisi benimde merak ettiklerim arasında. Güzel bir indirim yakalamak için bekliyorum =)

    YanıtlaSil
  4. Bioderma yi çok severim bende siteye bir bakayım cnm

    YanıtlaSil

Yorumlar buraya..