25.4.16

#BENİMZAMANIM PHİLİPS LUMEA - 1

 Tavsiye Kanalının projesi olan Philips Lumea #benimzanım projesinin ilk izlenimlerimin sizlerle paylaşmanın zamanı geldi. Bir önceki yazımda kutu içeriğini sizlerle paylaşmış ve minik bir videoyu instagramda sizlerle paylaşmıştım.



İlk kullanımdan önce cihazı şarj etmeniz gerekiyor. Philips Lumea iki saate yakın sürede şarj oluyor. Sonrası kablosuz rahatlık priz aramadan evinizde dizi izlerken bile epilasyon yapabiliyorsunuz. 


Cihazı eşimle birlikte kullanıyoruz. Kıl tüy artık hepimizin ortak sorunu değil mi? Eşimin ense ve omuz kıllarına, kendim de ise kollarım- artık ağda yapmaktan bıktığım- ve bacaklarıma atış yapıyorum. 3 nolu kademede atış yapıyorum her ikimize de. Eşimin teni daha hassas uygulama sonrasının fotoğrafını çektim, biraz kızardı ama hemen geçti. Kollarıma uyguladıktan sonra güneşe maruz kalmamaya dikkat ediyorum. 



Ürün kutu içerisinde bulunan kullanım kılavuzunda cilt tonunuza göre uygun kademenin ne olduğunu bulabiliyorsunuz.

İlk olarak uygulama yapılacak yerdeki tüyleri tıraş etmeniz gerekiyor ya da makas ile kısaltabilir,  hatta ağda bile yapabilirsiniz- ağda yaptığınızda bir gün beklemeniz gerekiyor- . Tüyleri kısaltmamızdaki amaç tüy köklerine ışın rahatça görebilsin.

Videoda izlediğiniz gibi cihazı 90 derecelik açıyla hafifçe bastırarak kullanmanız. Yeşil ışık yanınca hafifçe kaydırarak kullanıyorsunuz


.

İlk seansı çok kısa sürede tamamladım. Acı eşiğim çok yüksektir ilk yazımda da bahsettiğim gibi iğneli epilasyon yaptıran biri olarak hiçbir şey hissetmedim. 
 Vaat ettiği gibi 2 ayda tüylerde beklenilen azalma olacak mı birlikte gözlemleyeceğiz. 


Tavsiye Kanalı'nda başlayan 1. yarışmaya  göz atabilirsiniz..

Bir sonraki deneyimde görüşmek üzere..

3 yorum:

  1. Gülsencim ben çok memnunum bundan baya baya işime yaradı umarım senin de tüyler gider kısa zamanda..

    YanıtlaSil
  2. inşallah tüm tüyler gider bir daha da gelmez :)

    YanıtlaSil
  3. Merakla bekliyorum o zaman sonuçları

    YanıtlaSil

Yorumlar buraya..