30.4.16

Corena İle Hayat Kurtaran Projeler


Corena İlaç, insani değerlere katkı sağlayan projelerle bugün var olan en önemli ilaç firmalarının başında gelmektedir. 1998 yılından itibaren sektöre giriş yapan Corena İlaç, varoluşunu insana hizmet anlayışına dayandırır. Bugün birçok ülkede varlığını ve adını duyurmuş olan Corena İlaç, sektördeki diğer firmalardan farkını yaptığı insani projelerle ortaya koyuyor. İnsani yardım projelerinde büyük bir kitlede farklılık yaratmıştır. Dünyanın birçok yerindeki yardıma ihtiyacı olan insana ulaşarak, onlara sosyal sorumluluk çerçevesinde daha sağlıklı bir gelecek sağlamayı vizyon edinmiştir.

Standart ihtiyaçların yanı sıra, acil durumlar için sağladığı büyük destekler ile de adından söz ettiren Corena İlaç firması, her koşulda sağlık hizmeti sağlamayı amaçlıyor. Birçok sağlık projesine ilaç ve acil yardım malzemeleri tedarik ederek katkıda bulunuyor. Sınırları aşan bir firma olma özelliğine de sahip olan Corena İlaç, Orta Doğu krizinde yardıma ihtiyacı olan kişilere sağladığı destekle “ İyi bir dost gibi her zaman yanınızda” sloganını sonuna kadar hak ediyor.

Yardıma ihtiyacınız olduğunda, kolay ulaşılabilirliği ile Corena İlaç firmasının işbirliği yaptığı sivil toplum örgütlerine rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Bütün ihtiyaç duyduğunuz bilgilere www.corena.com.tr adresinden detaylı bir şekilde ulaşmanız mümkün.

Hepimizin sağlık çözümlerine kolayca ulaşabilme isteğinin olduğu bu dünyada, Corena İlaç, bu çözümleri sektörde çok daha uygun fiyatlarla tedarik ediyor. Yaptıkları projelerle insanların yanında olarak, onlara destek vererek, en önemlisi insana değer vererek, sektörün öncüsü olma yönünde hızla ilerleyen bir firma. Sosyal sorumluluk bilinci gelişmiş ve yaptıkları işin öneminin farkında olan Corena İlaç, aslında gerçekten her zaman bir adım ötenizde.

Daha sağlıklı gelecek nesiller için her geçen gün projelerini arttırıyor, bu projelerle sektörde ve dünya farkındalık ve öncülük yaratıyor. Kâr amacı gütmeyen insani projelerde yer alan Corena; ayrım yapmaksızın, ülkelerin gelişmişlik düzeyine bakmadan insan sağlığını esas kabul ediyor. En düşük maliyetle, hızlı teslimat sağlayan Corena İlaç; sosyal sorumluluk projelerinde varlığını sürdürüyor. Bu projelerle ilgili detaylı bilgileri firmanın kendi web sitesinden incelemeniz mümkün. Umuyoruz ki bu projeler birçok firmaya örnek ve öncü olur. Bu sayede insan odaklı bu projeler katlanarak ve hızla artar. Corena ile hayat kurtaran projeler ve çözümler daima var olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar buraya..