3.5.16

TEB’DEN CEPTETEB İLE BÜYÜK SIÇRAMA



Bankacılık sektöründe son yıllarda kabuk değiştirerek dijital ve mobil tarafta büyük bir atılım içine girdi. Hal böyle olunca her kullanıcı kendi banka şubesini cebinde taşır hale geldi.

Bu yeni pastadan pay kapmaya çalışan tüm bankalar bu yeni nesil bankacılık platformuna yatırım yapmak konusunda oldukça hevesliler. Bu bankacılık sektöründeki yenilenme hareketine sonradan CEPTETEB ile dahil olan ve geçtiğimiz günlerde 1. yaşını kutlayan TEB aradaki farkı beraberinde getirdiği kampanya ve indirimlerle çok kısa bir zamanda kapatarak, bu pastada büyük bir pay beklediğini açıkça dile getirdi. Yarıştan kopmamak için de mobil kanallarını her geçen gün gelişen teknolojilerle geliştirmeyi de ihmal etmiyor.



Şubeden yapabildiğin tüm işlemleri, dilediğin zaman dilediğin yerden, şubeye gitmeden yapmanı sağlayan CEPTETEB’in standart şube giderleri olmadığı için kullanıcısına gereksiz masraf çıkarmaz. Ayrıca şube masrafları gibi sabit giderlerinin olmaması sayesinde CEPTETEB hesap işletim ücreti, TL hesaplar arası havale/eft ücreti gibi masraflar alınmadığı gibi vadeli mevduat hesaplarına ve ihtiyaç kredilerine en uygun faiz oranlarını sunar.

CEPTETEB’in en önemli artılarından biri de müşterilerine sunduğu kredi kartıdır. Şayet CEPTETEB müşterisi iseniz, cüzdanınızda her biri ayrı özelliğe sahip bir kredi kartı koleksiyonu bulundurmak yerine pek çok özelliği kendi bünyesinde toplayan bir kredi kartına sahip olabilirsiniz. Böylece her kredi katına ayrı ayrı yıllık kart aidatı ödemek zorunda da kalmazsınız.

Son olarak CEPTETEB’in bezerlerinden bir adım öne çıkmasını sağlayan kullanıcı dostu arayüzü. iPhone, Android ve iPad platformlarında da kullanılan CEPTETEB uygulamasının kullanıcı deneyimi ve zengin işlem seti ile fark yarattığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Uzun lafın kısası Türk Ekonomi Bankası, şubesiz dijital bankacılık olarak özetleyebileceğimiz CEPTETEB ile bankacılık ve teknolojinin kesiştiği noktada büyük bir başarıya imza atmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar buraya..