6.5.16

Trend Çanta Modelleri ile Şıklık Sergileyin

 Çanta modelleri, gerek gündelik yaşamda gerekse özel davet gibi çeşitli organizasyonlarda kadınlar için vazgeçilmez bir önem taşıyor. Özellikle kıyafetlere uygun olarak yapılan seçimler, kadınların çekici bir görünüm kazanmalarını sağlıyor.


Her sezon kadınların tutkusunu tetikleyen modeller, yeni sezonunda da bir hayli cezbedici bir nitelikle gözler önüne çıkıyor. Yeni sezonda daha çok yalın detaylarda ve çarpıcı renklerde tasarlanan çanta çeşitleri, en sade kombinlerinizi dahi şık bir görüntüye dönüştürüyor.
Gece Şıklığında Portföy Çanta Etkisi
Özellikle son yıllarda popülaritesi bir hayli artış gösteren portföy çantalar, kadınlara zarif bir şıklık katıyor. Daha çok gece hayatında kullanılan modeller, günbegün çeşitlenmeleriyle beraber gündelik yaşamda da sık sık tercih edilmeye başlıyor. Hem sade hem de desenli stillerde tasarlanan portföy modeller, uzun balık elbiselerle veya volanlı etekler eşliğinde sizi cezbedici bir görünüme bürüyor.
Nişan düğün veya balo gibi önemli eğlence akşamlarında giyeceğiniz elbiseyi, zıt renkli portföy çanta ile tamamlayabilirsiniz. Seçeceğiniz modeli, ayakkabınıza uygun tercih etmeye çalışırsanız klas bir görüntü elde edebilirsiniz. Abiye çantalar içerisinde sıklıkla tercih edilen zincirli modeller de portföy olarak kullanılabiliyor. Çok amaçlılığa işaret eden modelleri, askılı şekilde omuza, askısız şekilde de elinize veya koltuk altınıza alabilirsiniz.
Aksesuar Gözdesi Çantalarla Zıtlıkların Uyumunu Yakalayın
Günlük hayatın koşuşturmasında kadınlar için özgün giyimin sırrı çantadan geçiyor. Her daim farklı giyinmek zor olduğu için kadınlar çanta çeşitleriyle farklılık yaratmaya çalışıyor. Ayakkabıların renk tonlarına, deri yapılarına ve materyallerine göre seçimler yapıldığında daha kusursuz bir görüntü ortaya çıkıyor. Çanta modelleri, gündelik yaşamdan sırta veya omuza alınarak hem şıklık hem de rahatlık sunuyor. Özellikle sırt çantaları, konfor açısında rakiplerine göre bir adım daha önde bulunuyor. Sırta takılan modeller, fonksiyonel kullanımları ve hafiflikleri sayesinde de moda dünyasındaki etkilerini uzun bir süre daha devam ettireceğe benziyor.

Abiye çantalar ise son yıllarda oldukça geniş bir çeşitlilik oluşturuyor. Zarif ve incelikli detaylara sahip olan modeller, gece hayatınızda feminen görünmenize yardım ediyor. Tasarım açısından dantel, straz taş ve floral desen gibi daha pek çok çeşidi bulunan abiye çanta modelleri ile farklı kombinler yaratabilirsiniz. Son yılların trendi olan zıtlıkların uyumunu deneyimlemek için, koyu renkli abiye elbiselerinizi gümüş renkte olan modellerle kombinleyebilirsiniz. Kaliteli ve özgün çizgisiyle seçkin ürünler tasarlayan Forover New online mağazasını ziyaret ederek, çanta modelleri hakkında genel bir fikir sahibi olabilirsiniz.

1 yorum:

Yorumlar buraya..