26.7.16

Bioderma White Objective Serum


Bioderma, 1977 yılında bilimsel verileri kaynak alarak kurulan ve bugün dünyanın en sevilen dermakozmetik markalardan biridir. Kendine has formüllerle devamlı yükselen bir çıtada varlığını devam ettiren markanın temel aldığı bazı ilkeler şunlar:
§  Her biri alanında uzman biyolog ve dermatologlar tarafından sağlanan biyolojik patentler,
§  Cildin savunmasını güçlendiren benzersiz içerik,
§  Ürünlerde cilde zarar veren herhangi bir kimyasal maddenin olmaması, güvenliği kabul edilen hammaddeler
§  Uluslar arası standartlara uyum, şeklinde sıralanabilir.
Bioderma White Objective Serisi
Bioderma White Objective serisi, parlak, lekesiz, aydınlık bir cilt hayali kuran kişiler için üretilmiştir. Leke sorunları olan aşırı hassas cilde sahip kişilerin kullanımı için geliştirilen bu ürünler, ideal bir beyazlatma etkisi gösterir. UV koruması sağlayan ve cildi korurken aynı zamanda ışıldamasına yardım eden serideki ürünler tüm cilt tipleri için uygundur.  Kolay tahriş olan hassas ciltlerde sorun oluşmasını önleyen etkisi görülür.
White Objective Night Serum & Leke Sorunlarında Yardımcı Gece Bakım Serumu
Bioderma White Objective Serumkendine özel formülü sayesinde
§  Cildin hücresel düzeyde yoğun bakım almasını sağlar.
§  Pigment düzensizliği kaynaklı oluşan lekelerin görünümlerinde belirgin azalma ve koruma etkisi gösterir. Anti UVA ve UVB filtreleri sayesinde bölgesel kahverengilikleri gözle görülür şekilde azaltır.
§  Serum formu sayesinde hücreler tarafından kolayca emilir, ayrıca ciltteki etkisi daha uzun süre devam eder.
§  İçeriğinde parfüm ve alerji tetikleyici hiçbir zararlı kimyasal bulunmaz. Bu açıdan hipoalerjeniktir.
§  Bioderma White Objective Serum leke nedeni olan yaşlanma, hamilelik, güneş gibi tüm kaynakların etkisini minimum seviyeye indirir.
§  Cilde canlılık, aydınlık tek renk tonunda parlak bir görünüm sağlar.
Bioderma White Objective Serum Kullanımı
White Objective Serum ambalajında bulunan C vitamini ampulü önce ürün içine karıştırılır ve uygulamaya hazır hale getirilir. Temiz cilt üzerine sabah ve akşam yüz, boyun ya da ellerinizde ince bir tabaka halinde nazikçe uygulamanız yeterlidir.  Kullanımda ağız ve göz bölgesinden uzak tutulmalıdır. Uygulama sonrasında karıncalanma hissi oluşması normal bir durumdur.
Neden Bioderma
Dünya üzerinde 60'tan fazla ülkede satışı yapılan Bioderma, ürün çeşitliliği, kalitesi ve etkileri ile Fransız dermatologlar tarafından en çok reçetelenen markalardandır. Fransa Lyon'da merkezi olan firma uluslar arası alanda hızla büyümeye devam eder. Kendi dermatoloji laboratuarlarına sahip olan marka, son 5 yılda%32 büyüme ortalamasına sahiptir.  Uluslar arası standartlarda üretim kapasitesi ve gücü ile Bioderma direnç artıran ürün içerikleriyle de dikkatleri üzerine çeker.  Kullanıcıların sorunlarının çözümlenmesini ve memnuniyetlerini hedeflemektedir. Yenilikçi, bilimsel bir anlayışa sahip olan marka, geçici ve yüzeysel çözümlerin sorunlar için destek bakım sağlamada yetersiz kaldığının bilincindedir. Buna bağlı olarak her ciltte bütünsel olarak sağlıklı bir yapı kazanılmasına hücresel düzeyde etki sağlar. Cildin orijinal sağlıklı haline geri dönmesini hedefler.
 


2 yorum:

  1. Nerde indirim biz orda canım ;)

    YanıtlaSil
  2. Bloğumda ödüllü blog keşif etkinliği var ayrıca çam sakızı çoban armağanı ufak hediyeli ayrıca bir de çekilişim var beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil

Yorumlar buraya..