29.7.16

Mayo Seçim Önerileri


Yaz geliyor diye hem seviniyor, hem de onca diyete rağmen veremediğin kiloları nasıl gizleyeceğini düşünüyorsan üzülme! Doğru mayoyu veya bikiniyi seçerek plajın en havalı kadınları arasında sen de yerini alabilirsin.
Her kadın plajda güzel ve havalı görünmek ister. Bunun için ille de manken gibi bir vücuda sahip olmak gerekmiyor. Sahillerde güzel görünmek için yapılacak en basit şey, vücuttaki kusurları iyi analiz edip gizlemeyi başarmak ve güzel yerleri de zekice ön plana çıkarmaktır. Eğer mayo veya bikini seçme konusunda kararsızsan, önerilerimize dikkat ederek tatil çantanı hazırlamaya hemen başlayabilirsin.
Vücut tipine uygun mayo seç!
Vücut tipini bilen bilinçli tüketiciler, baloya da gitseler, plaja da gitseler kendilerine en uygun kıyafeti rahatlıkla seçebilirler. Kural basittir ve asla değişmez. Amaç, kusurları gizleyerek dikkati başka tarafa çekmek! Bunun için öncelikle kendine aynada tarafsız bir gözle bakıp vücut tanımlamanı doğru yapmakla işe başlayabilirsin. Mesela alt tarafın genişse, yani “armut” tabir edilen vücut yapısına sahipsen, dikkati üste çekecek alt tarafı daha sade ve yüksek belli bikini veya mayo tercih edebilirsin. Göğüslerin küçükse straplez ya da tek omuzlu modeller tam da sana göre olabilir. Büyük göğüslülere boyundan bağlamalı modeller tavsiye edilirken, karın bölgesinde fazlalıkları olanlara pilili veya drapeli modeller önerilir.
Fırfır modasından doğru yararlan!
Fırfırlar ile hareketlenen mayo modelleri bu yıl yine moda. Bikinilerin hem altında, hem üstünde yer alan fırfırlı tasarımlarla görüntüne romantik bir dokunuş yaparken, aynı zamanda kusurlarını da gizleyebilirsin. Feminen bir detay olan fırfır sayesinde dış görüntüne ekstra zarafet getirebilir ve kendini çok daha çekici hissedebilirsin.
Renklerden korkma!
“Siyah ince gösterir” diye düşünerek her sezon siyah mayo alıyorsan, bu sene farklı ol. Senenin modası turkuazı, feminen kırmızıyı, canlı ve fosforlu renkleri karıştırıp deneyebilirsin. Koyu renklerle gizlediğin bölgenin dışında kalan yerler açık ve iddialı renklerde olabilir. Sadece biraz daha cesarete ihtiyacın var!
Püsküllü mayoları es geçme!
Vücudunun küçük yerlerini püsküllü mayo ve bikiniler sayesinde diğer bölgelerinle orantılı hale getirebilirsin. Tam tersinin ise kötü etki yaratacağını aklından çıkarmamalısın. Örneğin göğüs bölgen genişse, püskülleri alt tarafta kullanman daha mantıklı olacaktır.
Mayokini giymekten korkma!
Bu sezon değişiklik yapıp mayo ve bikini yerine her ikisini de çağrıştıran mayokinilerle plajın en şıkları arasına girebilirsin. Karın bölgende fazlalığın yoksa, mayokini giyerek çok daha seksi görünebilirsin. Askılı, straplez, boyundan bağlamalı mayokini modelleri arasında sezonun en gözde rengi olan turkuazı, etnik desenli bir parça seçerek uygun aksesuarlarla kombinleyebilirsin.
Hayvan desenlerini dene!
Bu sezon plajları podyuma çeviren doğal mankenlerden biri de sen olmak istiyorsan, tatil bavuluna hayvan desenli bir mayo atmayı ihmal etme! Bu sayede hem sahil modasını yakından takip ettiğini gösterebilir, hem en sevdiğin hayvan ile sembolik de olsa birlikte yüzebilir, hem de tüm dikkatleri üzerine çekebilirsin.
Tülün gizeminden yararlan!
Mayoların çeşitli bölgelerine garni olarak eklenen tüller, yarattığı feminen cazibeyi gizemle birleştirerek muhteşem görüntüler ortaya çıkarıyor. Özellikle tüllü ama aynı zamanda toparlayıcı kesimdeki modellerden seçersen, aynadaki suretine kendin bile hayran olabilirsin.
Dantel her yerde!

Dantel detayıyla mükemmelliği yakalayan mayolar, bir gece kıyafeti kadar şık, aynı zamanda romantik, aynı zamanda seksi, aynı zamanda modern, aynı zamanda retro görüntüler oluşturabiliyor. Sen de oldukça dişi bu modeller arasından seçim yaparak sahillerin en cazibeli kadınları arasında yerini garantiye alabilirsin.

6 yorum:

  1. Güzel öneriler...

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir yazı olmus canım tesekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. çok dikkat çeken modelleri sevmiyorum, koyu renkler tercihim, dantel detaylı modeller hiç kullanmadım ama güzel olabilir.

    YanıtlaSil
  4. Fırfır modeli benim gibi armut vucut için çok güzel

    YanıtlaSil
  5. 3 ile 8 numaralar kızlarım kullanıyor

    YanıtlaSil
  6. benimki fırfır modası olandan:)

    YanıtlaSil

Yorumlar buraya..