29.11.16

Kış Tatili Planı Yapma Zamanı Geldi

Tüm seyahat severler bilirler ki, ülkemiz hem tarihi ve kültürel değerleri hem de doğal güzellikleri açısından tam bir turizm cennetidir. Hal böyle olunca, her mevsim tatile gidebileceğiniz yer bulma konusunda asla bir sıkıntı çekmezsiniz. Yaz mevsiminde deniz, güneş, kum üçlüsü olmadan olmaz diyenler için Akdeniz ve Ege bölgeleri özellikle Antalya, Bodrum, Marmaris, Kuşadası biçilmiş kaftandır. Yaz mevsiminde serinlikten ve yeşillikten yana olanlar Karadeniz bölgesinin Trabzon, Rize, Bolu, Giresun gibi yüksek yerlerinde yayla tatili yapabilirler. Tarihi dokuda kendini kaybetmek isteyenler için ise rota İstanbul olabilir. 

Şüphesiz ülkemizde sadece yaz turizmi değil kış turizmi de yerli ve yabancı turistler tarafından ilgi görmektedir. Yur tiçinden ve yurt dışından kış sporları tutkunu birçok turist için Uludağ, Palandöken, Sarıkamış, Saklıkent mutlaka gidilmesi gereken yerler listesindedir.

Ülkemizde özellikle son yıllarda turizm sektörü büyük yatırım almaktadır. Bu yatırımlardan en önemlisi de turistik tesislerin sayısının artırılması ve tüm tesislerin belli standartlara kavuşturulması için kadroların sık sık denetlenmesidir. Bu yatırımların en önemli getirisi de artan turist sayısı olmuştur.

Soğuk havaların artık varlığını hissettirmesiyle birlikte kış tatil sezonu açılmış oldu. Özellikle yaz mevsiminde tatil fırsatını kaçıranlar için kış tatil planı yapmanın tam zamanı. Şüphesiz tatiliniz için ulaşım ve konaklama organizasyonlarınızı ne kadar erken plan yaparsanız o kadar hesaplı bir tatil geçirebilirsiniz. Kış ayları yaklaştığında uçak bileti fiyatları yüksek olduğundan erken rezervasyon
yaparak dilediğiniz tatil rotasına en ucuz uçak biletlerini satın alabilirsiniz.

Hem müşteri memnuniyeti odaklı çalışan hem de uygun fiyatlı uçak bileti sunan yerli ve yabancı pek çok havayolu şirketi var. Günümüz teknolojisinde koltuğunuzdan bile kalkmadan gideceğiniz yere yapılan uçuşların saatlerini ve bilet fiyatlarını mukayese etmek, tercih ettiğiniz uçuş için en ucuz uçak biletini bulmak artık hayal değil. 

 Hadi o zaman şimdi kış tatili için nereye gitmeli onu planlayalım.

1 yorum:

  1. Ah ah gidebilsem keşke bu kış tatile ülkemin her yeri ayrı guzel :)

    YanıtlaSil

Yorumlar buraya..