20.1.18

2018 de bizi neler bekliyor

2018’in Modası Nasıl?
 2018’i biraz daha güzel hale getirmek için modaya göz kırpalım mı? 2018 yılında, moda olan renkler ve parçalar neler olacak, hızlıca göz atalım… Trendleri erkenden yakalamak da, yılı güzel geçirmenin bir parçası ne de olsa… 2018’in modası nasıl ve bizi neler bekliyor?
2018'de bizi neler bekliyor
2018’de bizi neler bekliyor?
1. 2018 Kışında Neler Var?
2018 kış modasını hızlıca özetleyelim. Ne de olsa daha 3 mevsim var geride. 2018 kış modasında renkleri bolca kullandık ve kullanmaya devam ediyoruz. Kırmızı, mor ve haki renkler başı çekiyor. Kadifenin zerafeti hepimizin aklını başından aldı. Her dolapta bir kadife parça, olmazsa olmaz sayılabilir. Takımlar, özellikle de renkli ve dökümlü halleri ile hayatımıza aniden girdiler. Nakış modası ise saklandığı yerden çıktı ve iyi ki geri döndü. 2018 kış modası, çok renkli, çok çeşitli ve devrimsel…
2018 ilkbahar modası
2. 2018 İlkbaharında Neler Var?
2018 ilkbaharı gümbür gümbür geliyor. Renkler, desenler ve kumaşlar çok değişecek. Şu bir zamanlarda moda olan lila rengini hatırladınız mı? Hatırlamadınız mı? Neyse bu ilkbahar lila ve pembe tonları çok moda olacak, o zaman hatırlarsınız. Sadece renkler değil, kıyafetler de değişiyor. O skinny pantolonları unutun, bol pantolonlar ilkbaharla birlikte zirveye oynayacak. Çocukluğu 90’lı yıllara denk gelenler bel çantalarını hatırlar. Acayip havalı bel çantaları da bu ilkbahar kendilerine güzel bir yer edinecek. Şimdiden haberiniz olsun. Düşük omuzlar, tiril tiril kumaşlar ve pırıl pırıl bir ilkbahar hepimizi bekliyor.
2018 yaz modası
3. 2018 Yazında Neler Var?
Yaz deyince herkesin aklına beyaz renk gelir değil mi? Bu yaz tam olarak beyazın yazı olacak. Sokakta, ofiste, plajda… Her yerde beyaz rengi bol bol göreceğiz. Beyaz bir yaz! Harika… sadece bu kadarla kalmıyor elbette. Transparan parçalar gündelik hayatımıza daha çok girecekler. Transparan modası her kıyafette karşımıza çıkmak üzere hazırlanıyor. Yaz boyunca, dikey çizgilerin hayatımızda bolca yer alacağını unutmayın. Yazı trendleri belirleyerek karşılayın. Bel çantalarının popüler olmaya devam edeceğini tahmin edersiniz. Ve sonra da tüm minik çantalar sokağa dökülür. Minik çanta yazına hazırlanmak zor olacak…
2018 sonbaharında neler var
4. 2018 Sonbaharında Neler Var?
2018 sonbaharında ortamı biraz ısıtmak gerekebilir. Sıcak pembe renkleri ile o sıcaklığı sağlayabilirsiniz. Sıcak pembeyi tepeden tırnağa her yerde kullanmaya hazır olun! 2018 sonbaharı, jean’lerin ve çiçeklerin sezonu olmaya hazırlanıyor. Jeanlerde çılgınca renk, kıyafetlerde bolca çiçek göreceğiz.
Bunların çoğu için erken olduğunu mu düşünüyorsunuz? Geçen bir yılın nasıl da hızla geçtiğini hatırlayın.

1 yorum:

Yorumlar buraya..