15.1.18

DOLABINIZDA MUTLAKA BULUNMASI GEREKEN TEMEL KIYAFETLER

Bugün ne giysem? Dolabınızı açtığınızda kendi kendinize bunu soruyorsanız, dolabınızdaki klasik ve modası geçmeyecek temel parçalar en büyük yardımcınız olacaktır.
Klasik parçalar, en kararsız kaldığınız anlarda kurtarıcınız olacaktır. Üstelik bu parçaları dolabınızdaki az kullanılan kıyafetleriniz ile kombinleyerek şık bir görünüme kavuşmanız oldukça kolay olacaktır. Hiç bir zaman modası geçmeyecek olan, dolabınızda mutlaka bulunması gereken temel kıyafetleri şu şekilde sıralayabiliriz:
Koyu Renkli Kot: Koyu renk kotlar, açık renklilere göre daha rahat kombinlendikleri gibi, daha zayıf gözükmenizi de sağlayacaklardır. Modelini vücut tipinize göre seçebilirsiniz ancak vücudunuza oturmasına dikkat edin. Eğer bacaklarınızı ön planda tutmak istiyorsanız tercihinizi şu aralar oldukça popüler olan skinny kotlardan yana kulanabilirsiniz.
 Siyah Bluz: Siyah, şık bir bluz (veya V yaka tişört) her durumda kurtarıcınız olacaktır. Etek veya kot pantolonla kolayca kombinleyeceğiniz gibi, üzerine ceket veya hırka giyerek de alternatif kombinler yaratmanız mümkün. 
Küçük Siyah Elbise (Little Black Dress): Küçük siyah elbise, bir partiye, mülakata veya şık bir kokteyle giderken giyebileceğiniz klasik bir parçadır. Üstüne deri ceketle kombinleyerek daha sportif görünebilir veya klasik bir ceketle daha şık olabilirsiniz. Küçük siyah elbise nedir, nasıl kombinlenir yazımıza da göz atmayı unutmayın.
Beyaz Gömlek: Beyaz gömlek deyince aklınıza sadece iş kadınları gelmesin, çünkü bu parçayı kotlarınızla ve eteklerinizle rahatça kombinleyebilirsiniz. Üstelik düz beyaz bir gömlek sade görünümü ile, desenli - renkli pantolonları (veya etekleri) çok hoş  bir şekilde tamamlar.
Nude Stiletto: Son dönemin gözde parçası nude stilettolar'dan edinmenizi öneririz, eskimeyen ve modası geçmeyen bu ayakkabılar çoğu kıyafetinize de uyum sağlayacaktır. 
Siyah, Dar Paça Pantolon: Siyah dar paça, skinny pantolon, dört mevsim giyebileceğiniz, dolabınızdaki neredeyse bütün üstlerinizi kombinlemek için kullanabileceğiniz bir parça. Altına ise bot, topuklu ayakkabı veya babet giyebilirsiniz. Kısacası siyah pantalon dolabınızdaki çok yönlü ürünlerin başında gelecektir.
her kadinin dolabinda olmasi gerekenler
Dolabınızda mutlaka bulunması gereken temel kıyafetleri sizinle paylaştık, eğer dolabınızda bir eksik varsa bir sonraki alışverişinizde öncelikle onu almanızı öneririz, unutmayın şu anda moda olan kıyafetlerin ömrü en fazla 1-2 sezondur, ancak klasikler her zaman moda kalmayı başarabilen parçalardır!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar buraya..