26.11.18

Yaşlanmayla Mücadelede Bitkilerin Gücü

Ciltte meydana gelen yaşlanma belirtilerini tamamen ortadan kaldırmak mümkün değil. Ancak yaşlanmayı geciktirebilir ve bu belirtilerin çok daha az oranda ortaya çıkmasını sağlayabilirsiniz. Bu noktada doğadan yani bitkilerden yardım almanız gerekiyor. Çünkü bitkiler özel formüllerle birlikte kullanıldığında yaşlanmaya mücadelenizde önemli faydalar sunabiliyor.
Aynı zamanda bitkisel içerikli olan yaşlanma karşıtı krem gibi çeşitli ürünler cilde derinlemesine nüfuz edebiliyor. Düzenli olarak kullanılması halinde kısa sürede etkisini belirgin bir şekilde gösterebilen bu ürünler aynı zamanda cildinizin nem ihtiyacını da karşılayabiliyor. Dolayısıyla ürünlerin cildinize sağladığı faydaları görmek için aylarca beklemeniz gerekmiyor.
Cilt Yaşlanmasına Karşı Etkili Bitkiler
Doğanın bir mucizesi olarak kabul edilen bazı bitkiler ise yaşlanma ile mücadelede çok önemli bir yol kat etmenizi sağlayabiliyor. Örneğin yaşam bitkisi olarak adlandırılan bitki ciltteki kırışıklıkların zamanla düzelmesini sağlayabilecek kadar etkili! Ancak bu bitkinin doğru şekilde formüle edilmesi ve pratik bir şekilde uygulanabilecek cilt bakım ürünlerine dönüşmesi gerekiyor. İşte bu noktada devreye dünyaca ünlü markalardan biri olan Yves Rocher giriyor.
Bu marka aslında dünyanın onlarca ülkesinde “bitkisel içerikli ürünler” dendiğinde akla ilk gelen marka olmayı başarmış durumda. Çünkü hazırladığı cilt bakım ürünleri bitki özleri kullanılarak formüle ediliyor. Son derece etkin olan ürün çeşitleri arasında yaşlanma karşıtı olanlar da bulunuyor. Bu ürünlerin düzenli olarak kullanılması beraberinde daha sıkı ve daha gergin bir cildi getiriyor.
Elbette yaşlanma karşıtı ürünlerin mucize yaratmasını beklememelisiniz. Mevcut kırışıklıklarınızı bir anda ortadan kaldırarak sizi 20 yaş gençleştirmeleri mümkün değil. Ancak yeni kırışıklık oluşmasını önlemek ve yaşlanma sürecini yavaşlatmak konusunda bu ürünlere güvenebilirsiniz. Düzenli ve uzun süreli kullanımlarda ise çok derin olmayan cilt kırışıklıklarının düzelmesi mümkün olabiliyor. Bu nedenle cildinize yatırım yapmak için mutlaka bitkisel ürünlere yönelmelisiniz.
Bilmeyenler için Yves Rocher markasının ürün çeşitlerinin internetten de satıldığını belirtmek isteriz. Yaşlanma karşıtı ürün serisi içerisinde kolayca uygulanabilen pek çok farklı cilt bakım ürünü yer alıyor. Online olarak sipariş verebilir ve bu ürünlerin kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz. Yılın çeşitli dönemlerinde yüksek oranlara indirimler de uygulanıyor.
 
 

 

1 yorum:

  1. Bende essence sertleştırıcısınden memnunum yvesde kullandım bır işe yaramadı. Güzel bilgiler sağolasın

    YanıtlaSil

Yorumlar buraya..