28.12.18

Sezon Trendi Kaban Modelleri



Aralıkla beraber kışı karşıladığımıza göre soğuk havalara karşı da artık tamamen gardımızı almanın vakti geldi demektir. Kış sezonunun olmazsa olmaz parçalarından olan mont ve kabanlar stilinizin temek anahtarını oluşturuyor. Bu kadar ön planda olan ve ana karakteri oynayan bir parça için de doğru seçimlerde bulunmanın gerekliliği inkar edilemez değil mi? Peki bu kış mont ve kabanlarda hangi modeller öne çıkıyor. Sezonun öne çıkan trendleri neler? Gardıroplarımızda öncelikli olarak hangi parçalara yer açarsak ikonik görüntümüz ile dikkat çekmeyi başarırız? İşte yeni sezondan öne çıkan mont ve kaban modelleri;








1-Şişme Montlar

Hem kısa hem de uzun modelleri ile bu sezon şişme montlar öne çıkanlar arasında yer alıyor. Eskiden bu kadar çok tercih edilmemekle birlikte, renk skalası da oldukça dar olan şişme montlar, yeni sezonda oldukça cüretkar davranıyor. Sarı, yeşil, mavi, kırmızı, bordo gibi renklerin ön planda olduğu şişme montlar sokak stilinizde dikkat çeken parça olmaya oynuyor!






 2-Kapşonlu Parkalar

80’li yılların parkaları modernize edilmiş hali ile karşımızda! Son birkaç sezondur kışın görmeye alışık olduğumuz parkalar bu sezon saltanat dönemini sürüyor. Kabarık tüyleri, haki, taba, kahverengi gibi renkleri ile öne çıkan parkalar modern kadının favorisi. H&M sene sonu indirimiyle 60%’a varan indirimlerde kapusonlu parka satin alabilirsiniz.




3-Kaşe Kabanlar

Yeni sezonda kaşe kabanlar da öne çıkanlar arasında yer alıyor. Yeşil, hardal sarısı, haki, mavi, lila, kırmızı gibi renkler ise sezonun cesur tavrını simgeliyor. Uzun ve kısa oversized modelleri ile dikkat çeken kaşe kabanlarda düz kumaşların yanında ekose desenler de öne çıkıyor.



.4-Peluş Mont ve Kabanlar

Önce aksesuar olarak hayatımıza giren peluşlar giderek hakimiyetini arttırıyor. Yumuşacık dokusu ile iç ısıtan peluş mont ve kabanlar sezonun en yeni trendlerinden!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar buraya..