28.1.14

DARPHIN STIMULSKIN PLUS & PARIS ENSTITU



Olgunlaşmanın belirtilerine karşı etkili seri»
STIMULSKIN PLUS


Darphinin geçen hafta lanse ettiği en yeni üyesi Darphin Stimulskin serisinden serumla ilgili basın bülten detayları aşağıda ...




uluslararası anti-aging buluş
İkonik Deep Masajçığır açan Sea Emerald™ içeren serinin ilham kaynağı olmuştur.

Darphin araştırmacıları olgunlaşmanın belirtilerine savaşmada çığır açacak bir formulle karşınızda! Yüksek etkili aktif içerik Sea Emerald™ ilk kez yeniden formüle edilen StimulskinPlus serisinde.
Bu eşsiz serinin kalbinde Pierre Darphin tarafından 1958 de keşfedilen 50 yılı aşkın süredir anti-aging cilt bakımlarının vazgeçilmezi olarak kullanılan Deep Masaj ve Sea Emerald™ yer almaktadır.
Stimulskin Plus serisi günümüz kadınlarının ihtiyaçlarını karşılarken duyumsal deneyim ve muhteşem sonuçları birarada  yaşatmak için tasarlanmıştır.
The Reshaping Divine Serum, the Multi-Corrective Divine Cream (normalden kuruya dönük ciltler) Multi-Corrective Divine Cream (kurudan çok kuru ciltler) bu eşsiz deneyimi yaşatmak için yeni Stimulskin Plus serisinin birer parçasıdır

Darphin Enstitü Tarihçesi

DeepMasaj

1958 yılında fizyoterapist, tutkulu bir botanikçi ve Darphin markasının yaratıcısı Pierre Darphin, masaj tekniklerinin öncüsü olmuş ve kırışıklıklarla savaşan yaklaşımlar geliştirmiştir.
Pierre Darphin, cildin yenilenmesini sağlayan Deep Masajı yaratmıştır. Elleri kullanarak180° tekniğiyle uygulanan masaj yüz ve boyun bölgesindeki kasları harekete geçirir. Sonuç: sağlıkla ışıldayan genç bir cilt görünümü

Stimulskin Plus serisi  pek çok faydası bulunan Sea Emerald™ içeriğinin seçilip eklenmesiyle yeniden formüle edilmiştir.




Sea Emerald™

Anti-aging içerik



Filipinler deniz yatağında keşfedilen nadir bulunan yeşil renkli bir bitkidir. Inkalar tarafından kullanılan, Kleopatranın da favorilerinden olan bu bitki uyumluluksembolüdür. Fransız geleneklerine göre 40 yıllık evliliği temsil etmektedir.
Darphin’in anti-aging serisinde ilk defa kullanılan Sea Emerald™ ikili anti-aging etkiye sahiptir.  

İKİLİ ANTI-AGING ETKİ


  1
Sea Emerald™ gibi eşsiz içeriklerin bulunduğu bu değerli formül dermo-epidermde proteinlerin ankorajını sağlar. Bu destekleyici sistem  olgunlaşmayla beraber cildin elastikiyetini kaybetme riskine karşı büyük önem taşımaktadır. Stimulskin Plus içeriğindeki Sea Emerald ile cildin elastikiyet bariyerini güçlendirerek sıkı bir görünüme kavuşmasını sağlar.
  2
Olgunlaşmayla birlikte kolajen üretimini destekleyen yapı zayıflar ve zamanla kırışıklıklar meydana gelir. Sea Emerald™  kolajen üretimini destekleyerek çizgilenmeyi yavaşlatır ve daha sıkı bir cilde sahip olmanızı sağlar.
-

Yeni Stimulskin Plus serisi The Reshaping Divine Serum, the Multi-Corrective Divine Cream (normalden kuruya dönük ciltler) Multi-Corrective Divine Cream (kurudan çok kuruya dönük ciltler) ile kırışıklıklarınızla savaşmak için tasarlandı.


1 yorum:

  1. 40 yıllık evliliği temsil etmesi bile çok güzel. Genel olarak darphın de kötü ürün yok :)

    YanıtlaSil

Yorumlar buraya..