5.8.14

Farmasi Phyto Keratin Saç Bakım Serisi


Farmasi Phyto Keratin serisini  tanıyalım; Durulanmayan  Sprey, Şampuan ve Saç Kremi'nde oluşan set bir süre önce tarafıma kargolandı. Photo Keratin, sık işlem gören -mesela benim gibi- saçlarınıza evinizde de bakım yapma fırsatı sunuyor. Keratin, derimizde, saçlarımızda, tırnaklarımızda olan bir madde. 

Keratin son zamanlarda kadınlar arasında revaçta. Yaptırıp ta memnun kalmayan görmedim. Yetkili kuaförlere yapılan keratin ile saçlar biraz daha canlı ve bakımlı görünüyor. Yıkamalardan sonra düz saçlara sahip oluyorsunuz. 


Farmasi Phyto Keratin şampuan:  Kuru, yıpranmış, işlem görmüş saçları onarmak için geliştirilen seri. Konsantre kıvamında olan epey de köpüren bir şampuan. Psikolojik olsa gerek köpürmeyen şampuan kullanınca yeteri kadar temizlemediğini düşünüyorum. Garip bir his. Saçlarımı beklediğimden fazla yumuşak yaptı. Kolay taradım. Şampuan değişikliği yaptığımda ilk yaşadığım keçeleşme sorunu olmadı.




Farmasi Vitalizing Pro Hair Care Cream:  Saç maskelerine benzer kutuda olan ürün diğer saç bakım kremlerine  daha yoğun kıvamda. Şampuan ile yıkadıktan sonra saç diplerine değmeyecek şekilde saç uçlarıma uyguladım. Çabucak durulandım. 


Farmasi Phyto Keratin Treatment Sprey:  Son işlem olarak havlu ile nemini alınan saça uygulanan durulanmayan sprey. Saçın elektriklenmesini önlüyor. Hemen kuruttuğunuzda düzleştirme etkisini görmüş olacaksınız. Sabahları işe gitmeden önce ben hafif nemlendirilen  saç uçlarıma da sıkıyorum  daha sonra şekil veriyorum. Saç uçlarım epey kuru saçlarımda yağlanma problemi yaşamadım.
Farmasi ailesine ürün gönderimi için teşekkür ederim.
Gülshen

Gülshen Doğan Facebook sayfamı takip etmeyi unutmayın olur mu?

11 yorum:

  1. bütün farmasi ürünleri başarılı çıkıyor elimde biraz şampuan azalınca bu keratinli seriyi de denerim kesin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemeni öneririm canım gayet başarılı ürün

      Sil
  2. Bende çok merak ettim..hele spray'in elektriklenme sorununa çözüm olacağını bilmek çok heyecan verici :))) tam benlik görünüyor...

    YanıtlaSil
  3. Çok açıklayıcı olmuş canım. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Oldukça açıklayıcı. sprayi denemeyi planlıyorum

    YanıtlaSil
  5. Farmasi Phyto Keratin şampuanu bende kullanıyodum farmasi'nin ürünleri gerçekten çok kaliteli, paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. Teşekkürler paylaşım için

    YanıtlaSil
  7. ürünleri çok iyi farmasinin

    YanıtlaSil
  8. çok güzel bir blog hazırlamışsınız. Daha fazla farmasi ürünü paylaşırsınız umarım.

    YanıtlaSil
  9. Teşekkürler iyi bilgilendirme

    YanıtlaSil

Yorumlar buraya..