12.8.14

Fırsat Kasası Alışverişim


Online alışveriş hayatımızın kaçınılmaz parçası oldu. Zamandan tasarruf, kapına kadar gelen kargo. Tedarik süreci ve müşteri ilişkileri de iyiyse keyifli bir alışveriş gelsin o zaman. Fırsat Kasası.com aldığım ürünleri sizlerle paylaşmak istedim. Kozmetik/ dermokozmetik ürünleri indirimli cazip fiyatlarla almak istiyorsanız siteyi incelemenizi öneririm.



Physicinans Formule Happy Booster  -Rose allıkta olan % 30 indirimi görür görmez hemen attım sepete. Minik kalplere karşı koyamadım. Sabah evden çıkmadan kendime ayırabildiğim zaman sadece 5 dakika. Yanlış okumadınız 5 dk. Hemen günlük nemlendirici sürüp güneş kremi-pudra-(bb krem)- allık ruj. Rimel ve göz kalemi ofiste sürdüğüm bile oluyor. Gülmeyin. Çocuğunuz olunca anlarsınız. Severek kullandığım allıkları yedeklerim. Bu şeker mi şeker  P.Formula allığa karşı koyamadım. Fiyatı indirimle 38 TL'ye geldi.

Physicians Formula Eye Definer Otomatik Göz Kalemi  : Göz kalemi alırken çok dikkat ederim. Hassas göz çevrem hemen alerjen reaksiyon gösteriyor. Kullandığım ürün rahatsız ettiyse kaşınma, sulanma akşamı bırakın öğlen hemen siliyorum makyajımı. Bazı günler gözümü günde bir kaç kez dalin bebe şampuanı ile yıkamak zorunda kalıyorum. P. formula göz kalemini birkaç gündür kullanıyorum sorun yaşamadım. İndirimli fiyatı 15-16 TL.






Avene  50+ spf Güneş Kremi:  Güneşin zararlı etkilerinden korunmak için güne güneş kremimi uygulayarak başlıyorum. En büyük cilt problemim çene bölgemde sivilcelenme yaşamadım daha. Karma/yağlı cilt tipine sahibim önerebileceğiniz başka markalara ait güneş kremi var ise önerilerinizi bekliyorum.Fiyatı 50-60 TL 

* Diadermine ürünlerinde yapılan %50 indirime göz atmanızı öneririm.




2 yorum:

Yorumlar buraya..