7.6.15

Bare Minerals Ürünleri Hakkında

Mineral makyaj malzemeleri hakkında biraz araştırma yaptım sizlerle paylaşmak istiyorum. Mineral makyaj malzemelerinin en önemli tercih sebepleri arasında, temiz içerikli olması, cilde zarar vermemesi, kolay uygulanması, ciltle bütünleşip sağlıklı göstermesi. Aranılan tüm özellikler Bare Minerals  ürünlerinde olduğunu yorumlar arasında da okudum. Bare Minerals ürünlerini Nar Ecza dan temin edebilir siniz?

Bare Minerals Get Started Kit Başlangıç Makyaj Seti

Paraben, alkol, boya, koruyucu madde, mineral yağ, parfüm,talk içermeyip yurt dışında epey övülen bir marka.İçeriği o kadar temiz ki, ürünlerin son kullanım tarihleri yok.Yağlı ve parlamayı çok seven cildim için iyi geleceğini düşündüğüm iki ürünü sizlerle paylaşmak istiyorum.  
Bare Minerals Tinted Mineral Veil Renkli Makyaj Sabitleyici Pudra ;
 Yapısının hafif olması, kullanım sonrası ciltte parlamayı önlemesi canlı ve güzel bir cilt görünümü sağlaması tercih sebeplerimden. Mat görünüm sağlayıp gün boyu kalıcılık sağlaması artı bir puan.
Bare Minerals Ready Spf 20 Fondöten

 İyi bir makyaj için fondöteni doğru seçmeliyiz. Arada bende hata yapıyorum.Daha koyu yada daha açık kullanıyorum. Bare Minerals' in fondöteni cilde doğal bir ışıltı katmayı cilt  yüzeyindeki tüm renk eşitsizliği gidermeyi  cillteki aşırı yağı ve parlaklığı almayı  vaat ediyor.
Mineral makyaj ürünleri kullanıyor musunuz? Bare Minerals ürünlerinden kullandınız mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

5 yorum:

  1. Hiç kullanmadım, bu zamana kadar fondötensiz geldim diyebilirim. Ama arada lazım oluyor, denemek lazım...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Bare Minerals ürünlerinin kalitelerini duymuştum canım.Pudrasını denemek isterim bir gün :)

    YanıtlaSil
  3. Merak ettiğim markalardan...

    YanıtlaSil
  4. Bare minerals ürünlerini hiç denemedim. Paylaşımlar için teşekkürler bu arada bloğunu takipteyim ben de beklerim :) http://guzelvekulturluyum.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. bu siteye şans eseri geldim, dizaynı ve içeriği çok hoşuma gitti.. başarılarınızın devamını dilerim..

    YanıtlaSil

Yorumlar buraya..