4.6.15

Kadın Portalı Pegarose.com ile Öteki Kadından Yüzyılın Kadınına!

Modern hayatın insana yüklediği bir misyon var. Mükemmel olmak… Bu nedenle her kadın en güzel fiziğe ve endama sahip olmak için estetik yaptırıyor, bir takım makyaj malzemelerine paralar ödeyerek, güzelliğinin ortaya çıkmasını sağlıyor. Eskilerin dedikleri bir laf var“Çirkin kadın yoktur. Bakımsız kadın vardır” şeklide. Yıllar önce çok doğru bir tespit bu sözle ortaya konulmuş. Artık yüzyılın kadını olmak için bakımlı olmak, endamlı ve güzel görünmek için makyaj ve gerekiyorsa estetik yaptırmak lazım. 

                               


Peki ama nasıl?
Kadın sitesi pegarose.com, bakımlı bir kadın olmanın ve güzelleşmenin sırlarını pratik yöntemlerle açıklıyor. Doğal ve organik yöntemlerinde paylaşıldığı sitede, kozmetik ürünlerine para vermek istemeyen veya bu ürünlere karşı alerjisi olanlar da doğal yoldan bakımlı olmanın reçetelerini kapabilirler. Göbek ve basen eritme, kalça sıkılaştırma, göbek eritme hareketleri gibi egzersiz konularına da yer vererek, spor salonunu evinize getiriyor. Sağlıklı yaşam adına altında paylaşılan makaleler, kadınların fiziklerini ve güzelliklerini korumaya odaklanmışken, yaşam enerjilerini arttırıcı tüyolara da yer veriliyor.
Her şey kadınsı
Aşk, cinsellik ve ilişkiler alanında yapılan paylaşımlar, daha yönetilebilir bir aşk hayatının kazanılmasını sağlayan bilgileri içeriyor. 21.yy’da kadının soramadığı ilişkiye dair sorular, “cinsellik” adı altında yapılan paylaşımlarla aydınlığa kavuşturuluyor. Burçlara göre aşk ve ilişkiler, cinsellik, kariyer yorumlarına yer verilerek, ruh halinize ve bedensel durumunuza uygun bir kariyer hedefi, ilişki ve cinsel birliktelik tüyoları veriliyor.
Güncel bir kadın portalı olan Pegarose.com kadınların dünyasına çok farklı bir yaklaşım sergiliyor. Daha başarılı kadın profilinin ortaya konulması, bilgili, güzel ve estetik bir yüzyılın kadınının nitelikleri paylaşımlarımızla sizlere sunuluyor. İşinize yarayacak birçok pratik bilgiyi elde etmeye hazır mısınız?

2 yorum:

  1. Incelemeye aldım siteyi :))

    YanıtlaSil
  2. Kadın olmak zor zanaat vesselam :) Ama her şeye rağmen güzel ;) bende baktım siteye dikkat çekici :) sevgilerimle

    YanıtlaSil

Yorumlar buraya..