16.10.15

La Roche Posay Hydreane legere 40ml.

Cilt bakım uzmanları, cilt tipiniz ne olursa olsun, cildinizi her gün nem kaybına karşı nemlendirmeniz gerektiğini belirtmektedir. Yağlı bir cildinizin olması, nemlendirici kullanmamanızı gerektirmez. Ayrıca cilt bakım ürünleri üreten firmalar da, nemlendiricilerin her cilt tipi için ayrı ayrı kullanılması gerektiğini söylemektedir. Kuru ciltler için kremler, yağlı ciltler için de losyonlar önerilmektedir. Yağlı bir cilt yapısına sahip olanların nemlendirici ürün seçiminde dikkat etmesi gereken şey ise, kremin tamamen yağsız olmasıdır. Çünkü kozmetik yağlar, akneleri besleyerek cilt üzerinde harekete geçmektedir. Bu konuda unutulmaması gereken en önemli şey ise, yaşadığınız ortam ve iklime bağlı olarak, daha fazla miktarda nemlendirici krem kullanmaya ihtiyacınızın olmasıdır.


Normal ve hassas ciltler için geliştirilen La Roche Posay Hydreane legere ürünü, nemlendirici bakım ürünleri arasında ön sıralardadır. Çünkü yenilikçi formülü sayesinde karma ve hassas ciltleri nemlendirir ve gün içerisinde ihtiyaç duyulan nemleri cilde depolayarak nem kaybını da önlemektedir. Hassas formüllü yapısı sayesinde de cilt bariyerlerini korumaktadır. Bileşiminde bulunan Termal su sayesinde de cildi nemlendirmesinin yanında, hassasiyeti de yatıştırabilmektedir. Olması gereken neme kavuşan cilt, bu ürünle beraber besleneceği için yumuşak bir yapıya sahip olacaktır.La Roche Posay Hydreane legere, cilde esneklik kazandırdığı gibi, siyah nokta oluşumu ve parlamaya da neden olmaz. Herhangi bir yağlanmaya da sebep olmadığı gibi, kullanımından sonraki 1 ay içerisinde sağlıklı bir görünüme kavuşmanızı da sağlayacaktır.


La Roche Posay Hydreane legere, 40 ml olan ürün hacmiyle istediğiniz rahatlatmayı size sunmaktadır. Uygulanış şekli: Temizlenmiş cildinize sabah ve akşam olmak üzere 2 kez uygulamalısınız. Bu anlamda geliştirilen La Roche Posay Hydreane legere, çok etkili sonuçlarını vermeye başlayacak ve cildinizin rahatlamasını sağlayacaktır. Günümüzde kullanılan birçok kozmetik ürünün yanında La Roche Posay Hydreane legere’nin ayrıcalıkları arasında cildinize en güzel bakımı yapabilirsiniz. Uzmanlar tarafından belirtildiği üzere yaklaşık 4 hafta içerisinde La Roche Posay Hydreane legere kullanarak etkili bir sonuç alabilir ve sürekli kullanımında ise cildinizde harika bir nemlendirme, yumuşatma ve rahatlatma hissi kazandırabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar buraya..